14 Μαΐ 2011

ΠΑΤΡΑ: Πρωτοφανής σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου αγοριού - Τι είδαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο





Συγκλονισμένοι είναι  οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας από την φρίκη που αντίκρυσαν εξετάζοντας ένα 8χρονο παιδί που εισήχθη εσπευσμένα με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.  
Πρόκειται για μια από τις πλέον ανατριχιαστικές υποθέσεις που έχουν  κληθεί να αντιμετωπίσουν τα τελευταία χρόνια και μια υπόθεση που αναμένεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Τραγικό θύμα, της απίστευτης ιστορίας κακοποίησης είναι ένα 8χρονο παιδί από την Άρτα. Το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Καραμανδάνειο με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου.
H διάτρηση είχε προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο που είχε σφηνωθεί στην πρωκτική του χώρα, ενώ η περίπτωση ατυχήματος χωρίς να έχει αποκλειστεί θεωρείται απίθανη.
Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη αυτή κατάσταση καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του.
Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ παρακολουθείται στενά απο ψυχολόγο.
Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί εισαγγελέας προκειμένου να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της κακοποίησης.


thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More