Poutanique τεχνη, εσυ τα φταις ολα!

Να είναι τέχνη; Επάγγελμα ή μήπως ματαιοδοξία;

Ο μουσικός του πεζοδρόμου!!

Ξαφνικά την καλοκαιρινή ηρεμία στο μικρό μας Μεσολόγγι σκέπασε μια γλυκιά μελωδία που έρχονταν από το βάθος του πεζοδρόμου. Όσο πλησίαζε.....

Να πως γινεται το Μεσολογγι προορισμος!

αι θα αξιοποιηθεί. Ακούγονται διάφορες ιδέες και έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες πολιτών που προτείνουν υλοποιήσιμες και μη ιδέες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και έμμεσα να επωφεληθούμε όλοι.....

Ποσα κτηρια ρημαζουν στο Μεσολογγι;

Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβούλιου στις 27/ 11 είναι η «Εκμίσθωση χώρου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Δήμου». Οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι πως μετά από τόσα χρόνια και πώς μετά από τόσο κονδύλια έχουμε φτάσει ....

Μεσολόγγι - αδέσποτα ώρα μηδέν.

Αδέσποτα, ένα ευαίσθητο θέμα για όσους είναι πραγματικά φιλόζωοι* και με τις δυο έννοιες της λέξης. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για τις αβοήθητες ψυχές που ξαφνικά βρεθήκαν απροστάτευτες στον δρόμο όχι από το τέλος δηλαδή από τα αποτελέσματα που βλέπουμε...

Facebook, φωτογραφιες με σουφρωμενα χειλη...

Κάλος ή κακός αγαπητοί φίλοι διανύουμε μια εποχή που θέλει τους περισσότερους άμεσα εξαρτημένους από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωση τύπου face book. Έρχεται λοιπόν το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

20 Οκτ 2012

Βόμβα έτοιμη να σκάσει το πνευματικό κέντρο!



Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Με την γνωστή πολιτική ΠΑ.ΣΟ.Κ φαίνεται ότι κινείτε το πνευματικό κέντρο το οποίο διαχειρίζεται και τους παιδικούς σταθμούς! Από τις λίγες πόλεις είναι το Μεσολόγγι που δεν έχει δημιουργηθεί οργανισμός προκειμένου να ελέγχει το πνευματικό κέντρο και τον προϋπολογισμό του! Αυτό μας κινεί την περιέργεια για το που δίνονται τα χρήματα μας αλλά και την λογική λειτουργιάς των παιδικών σταθμών! Καλό είναι η αντιπολίτευση να αρχίσει να ρωτάει για τα τιμολόγια στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να μάθει η κοινωνία πόσα χρήματα και για ποιες εργασίες κόβονται τιμολόγια; Να ξέρουμε και εμείς τι πληρώνουμε, ποιοι ασκούν διοίκηση! Ποιοί παίρνουν τις αποφάσεις και αν αξίζουν τελικά να βρίσκονται εκεί ή είναι εκεί με τη λογική που γίνονταν κάποιος προϊστάμενος τα τελευταία χρόνια!

Carlos Fuentes: Λογοτεχνία και πολιτική

Ο Carlos Fuentes αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους Μεξικανούς διηγηματογράφους, μυθιστοριογράφους, δοκιμιογράφους και πολιτικούς συγγραφείς με τα έργα του να φέρουν ένα μίγμα κοινωνικής διαμαρτυρίας, ρεαλισμού και φαντασίας.

Ο Fuentes γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1928 στην Πόλη του Μεξικού και καθώς ο πατέρας του ήταν διπλωμάτης παρακολούθησε το σχολείο στην Ουάσιγκτον όπου και έμαθε άπταιστα την αγγλική γλώσσα, ενώ σπούδασε νομικά στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού και συνέχισε τις σπουδές του στο Ινστιτούτο Προηγμένων Διεθνών Σπουδών της Γενεύης. Η δουλειά του αργότερα στο μεξικανικό διπλωματικό σώμα του χάρισε πολυάριθμα ταξίδια στην Κούβα, την Ευρώπη, την Σοβιετική Ένωση εκείνης της εποχής, τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική.

18 Οκτ 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ



Καθώς γνωρίζετε και από προηγούμενη ανακοίνωσή μας η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας υπολειτουργεί, αφού για λόγους τους οποίους κανείς μέχρι σήμερα δεν μας έχει εξηγήσει, δεν έγινε προκύρηξη για επικουρικό καρδιολόγο όπως είχε ζητηθεί.
Αποτέλεσμα τούτου είναι και η υπολειτουργία και του ίδιου του τμήματος, αφού δεν καλύπτεται με καρδιολόγο όλο το μήνα, αλλά και η δυσλειτουργία του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου αφού δεν γίνονται καρδιολογικές προεγχειρητιές εκτιμήσεις των περιστατικών με αποτέλεσμα όταν είναι επείγοντα να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία. Επίσης δεν πραγματοποιείται εξωτερικό καρδιολογικό ιατρείο, δεν πραγματοποιούνται δοκιμασίες κόπωσης, holter ρυθμού κ.λ.π.

17 Οκτ 2012

Σκληρή απάντηση Ναυτικού Ομίλου σε Λιμενικό Ταμείο για τα μισθώματα!




Κύριοι,
Για δεύτερη φορά με το υπ’αριθμ. 710/5/10/2012     έγγραφό σας μας υπενθυμίζετε την υποχρέωσή μας  (μίσθωμα) που απορρέει από την σύμβαση παραχώρησης (πρακτικό Νο6 του 2006 πράξη 56ᵑ 10/08/2006) για το χώρο στον οποίο δημιουργήσαμε τις εγκαταστάσεις μας. Σας διευκρινίζουμε για δεύτερη φορά (σας απαντήσαμε πρόσφατα για το ίδιο θέμα) ότι ο πρώην πρόεδρος Κώστας Σταράμος  μας διαβεβαίωνε από την αρχή ότι «δεν είναι δυνατόν να πληρώνει ο όμιλος μισθώματα… βάλαμε ένα συμβολικό μίσθωμα   για τυπικούς λόγους».
Η Λιμενική Επιτροπή, στην οποία μετέχουν αδιαλείπτως οι κκ. Πάνος Παπαδόπουλος  και ο Υπολ/χης Ιωάννης Σακιργιανός , αναδεικνύει το θέμα μετά από τόσα χρόνια ως πράξη αντεκδίκησης επειδή ο Ναυτικός Όμιλος αποκάλυψε και τεκμηρίωσε το μέγα σκάνδαλο που λέγεται «μαρίνα Μεσολογγίου», το οποίο δημιούργησε και συντηρεί η Λιμενική Επιτροπή και το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου.

Aπόσπασμα ντοκυμαντέρ - της ανακάλυψης της σορού του Τσε στη Βολιβία και του "επαναπατρισμού" της στην Κούβα.

Σαν σήμερα πριν δεκαπέντε χρόνια, στις 17 Οκτώβρη 1997, η σορός του Τσε και έξι άλλων συντρόφων-συμπολεμιστών του ενταφιάζονταν στο μαυσωλείο της Σάντα Κλάρα. Παρακολουθείστε το βίντεο - απόσπασμα ντοκυμαντέρ - της ανακάλυψης της σορού του Τσε στη Βολιβία και του "επαναπατρισμού" της στην Κούβα.

Α ρε Αναγνωστόπουλε......Όταν «το κρέας βαφτίζεται ψάρι», Απάντηση στον τέως δήμαρχο Μεσολογγίου

1.    Πόσο κόστιζε το 2008 η αγορά δυο απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων κ. τ. δήμαρχε;
Περίπου τα μισά χρήματα από όσα αγοράστηκαν με τη μέθοδο leasing που επιλέξατε. Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε να δοθεί από 30/09/2010, σε 20 δόσεις των 33.791,79 € έκαστη, το αστρονομικό ποσό των 675.835,80 €, όταν το καλύτερο απορριμματοφόρο τότε στην αγορά δεν κόστιζε πάνω από 130 χιλ. €. Ποιος κέρδισε από αυτό τον τρόπο αγοράς κ. τ. δήμαρχε; Πάντως όχι ο δήμος και οι φορολογούμενοι πολίτες, οι οποίοι μέσω των χρημάτων τους τροφοδοτούν τον κρατικό προϋπολογισμό. Άλλωστε χρήματα και μάλιστα πολλά είχατε τότε, αλλά και αν δεν είχατε θα μπορούσατε να δανειστείτε από το Παρακαταθηκών, όπως έπρατταν όλοι οι δήμοι της χώρας.
2.    Επί των ημερών σας πληρώθηκαν οι τρείς δόσεις που όφειλε ο δήμος στην τράπεζα; Όχι βέβαια, τις κληρονομήσατε σ’ έμενα, μαζί με το τεράστιο χρέος που αφήσατε προς προμηθευτές και εργολάβους.
3.    Δεν υπάρχει καμία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου «για όλα τα στάδια του διαγωνισμού» όπως αναφέρετε. Στη δε σύμβαση που υπογράψατε (φύλλο 3), γίνεται σαφής αναφορά στην υπ’ αριθμόν 397/2009 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής, αντί του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει σβηστεί.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Διεκδικούμε τη ζωή μας και όχι την επιβίωσή μας



Η απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισαν τα συνδικάτα πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την αναγκαία κλιμάκωση αγώνων που θα φράξουν κυριολεκτικά το δρόμο της ισοπέδωσης της κοινωνίας. Απέναντι σ’ αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη δυναμική, μαζική και ενωτική συμπόρευση.

Το νέο πακέτο των απάνθρωπων μέτρων αυξάνεται καθημερινά. Αυξάνεται χωρίς κανένας να γνωρίζει σε ποιο ύψος θα καταλήξει. Την ίδια ώρα η μνημονιακή κυβέρνηση σε συμφωνία με την Τρόικα χαρίζει 500 εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες και εξοντώνει εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Σχεδιάζουν νέες μειώσεις στον κατώτατο μισθό της ΕΓΣΣΕ, αυξάνουν το ωράριο εργασίας και τα όρια συνταξιοδότησης, καταργούν την κοινωνική ασφάλιση, το πενθήμερο, βυθίζουν την κοινωνία στην ανεργία, στη μιζέρια και τη φτώχεια.

Συνάδελφοι-ισσες
Σε αυτόν τον αγώνα δεν φτάνουν οι πολλοί ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/10 και ώρα 10:30 π.μ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Συμμετοχή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις «Μέρες μνήμης Μόρφου»

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε απο 13 έως 15/10/2012, αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούμενη από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Σπανό, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Αριστείδη Καββάγια, την Αντιδήμαρχο Μαρία Φούντα, τους Δημοτικούς Σύμβουλους Χρήστο Παπανικολάου και Γιώργο Κασσαβέτη και την εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κατερίνα Γερασίμου, για να παραστεί στις αντικατοχικές εκδηλώσεις με την ονομασία "ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ", καθώς και στην καθιερωμένη 32η αντικατοχική πορεία προς τα κατοχικά συρματοπλέγματα που χωρίζουν την κατεχόμενη Μόρφου από την ελεύθερη Κύπρο.
Στις αντικατοχικές  εκδηλώσεις που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τον Κυπριακό Ελληνισμό, συμμετείχαν και απεύθυναν χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος,

15 Οκτ 2012

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου -Ένα σχόλιο για την ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την «μαρίνα» Μεσολογγίου» κα. Μαρία Τριανταφύλλου.



Κυρία Βουλευτά,
Η ενέργειά σας  να «σηκώσετε» το μέγα σκάνδαλο που λέγεται «μαρίνα» Μεσολογγίου σε κοινοβουλευτικό επίπεδο είναι επαινετή. Παρόλο που, αν και δηλώσαμε διαθέσιμοι, δεν διαβουλευτήκατε μαζί μας. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου όπως γνωρίζετε με πολύ κόπο ξεκαθάρισε και  ανέδειξε το ζήτημα αυτό. Επειδή το Υπουργείο Τουρισμού έχει απαντήσει στο θέμα επανειλημμένως και η ερώτησή σας, αν θα απαντηθεί… είναι αναγκαίο να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν χωρίς συναισθηματισμούς ότι ο νύν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας σύντροφος Πάνος Παπαδόπουλος, είναι από χρόνια συνυπεύθυνος ως υπαρχηγός του Σταράμου και κύριος υπεύθυνος  εσχάτως για την μεγάλη ασυδοσία στο λιμένα Μεσολογγίου. Πρέπει να σας προβληματίσει το γεγονός ότι είναι ισόβιος εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου. Επί σειρά ετών συμβουλεύει για την ανάπτυξη την έως πρόσφατα ΤΕΔΚ και νυν ΠΕΔ ακολουθώντας μια καμπαρτίνα που περιείχε τον Θύμιο Σώκο. Όπως ήταν φυσικό, ο νομός παρέμεινε τελευταίος σε όλους τους τομείς Πανευρωπαϊκώς. Πρέπει να σας προβληματίσει  η ευχέρεια που έχει ο σύντροφος Πάνος να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του «φθαρμένου» παλαιού αστικού συστήματος το οποίο καταγγέλλει στεντορίως από βαρελίου ως άλλος Λένιν, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση! 

ο “Ημερολόγιο Βολιβίας” του Τσε στο ίντερνετ / El manuscrito del diario del Che en Bolivia puede ser descargado en internet

Το χειρόγραφο ημερολόγιο εκστρατείας στη Βολιβία του αργεντινοκουβανού επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα είναι πλέον διαθέσιμο για ελεύθερο “κατέβασμα” στο ίντερνετ. Πρόκειται για ένα έργο που ολοκληρώθηκε με σκοπό να τιμηθούν τα 45 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή, με υπεύθυνο τον Βολιβιανό δημοσιογράφο Κάρλος Σόρια Γκαλβάρο, έναν από τους ειδικούς στα ντοκουμέντα του Τσε στη Βολιβία. Ο Γκαλβάρο είπε ότι πρόκειται για το πρώτο ψηφιακό αντίγραφο του χειρογράφου στο ίντερνετ και μπορεί κάποιος να το συμβουλευτεί και να το αποθηκεύσει χωρίς κανένα κόστος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Το ψηφιακό αντίγραφο επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση στο ημερολόγιο το οποίο καταγράφει την 11μηνη περιπέτεια του αντάρτικου που είχε υπό τις διαταγές του ο Τσε στη ΒΑ Βολιβία και το οποίο τελικά ηττήθηκε από τον βολιβιανό στρατό τον Οκτώβριο του 1967.
Στην παραπάνω ιστοσελίδα υπάρχουν το πρωτότυπο χειρόγραφο ημερολόγιο, που διατρέχει από τις 7 Νοεμβρίου 1966 έως τις 7 Οκτωβρίου 1967, η δακτυλογραφημένη του μορφή, και ένα χειρόγραφο με αξιολογήσεις του Τσε για τους συμπολεμιστές του, ανάμεσα στα πολλά έγγραφα που έχει επεξεργαστεί και συγκεντρώσει ο Γκαλβάρο.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ

 
Από την Ολγα Γεριτσίδου
 Kατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου, ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de facto χαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρες και αυτούς χωρίς δικαίωμα να ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική εξουσία ( Βουλή ).
  Εντός της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάτι που επίσης υποστηρίζεται/τεκμηριώνεται και από δηλώσεις δημόσιες και επίσημες αρμοδίων ατόμων.
  Βάσει αυτής της διαπιστώσεως άμεσα συνεπάγεται ότι :
οι εκλογές διεξήχθησαν με ψευδή στοιχεία και άρα το αποτέλεσμα τους είναι επίσης ψευδές και συνεπώς άκυρο.
η κατανομή των βουλευτικών εδρών ανά περιφέρεια έχει γίνει με ψευδή / ανακριβή στοιχεία και άρα η σύνθεση της τωρινής Βουλής είναι άκυρη.

14 Οκτ 2012

Οι εφοπλιστές με επιστολή στον Βενιζέλο απαιτούν εξαίρεση απο την φορολόγηση

Με επιστολή του,ο πρόεδρος των εφοπλιστών Θ.Βενιάμης,με ημερομηνία 14/12/2011,απαιτεί απο τον τότε υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και από το ελληνικό κράτος να εξαιρεθούν οι καταθέσεις των εφοπλιστών από τη συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για τη φορολόγηση των καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες.

Επίσης υποδεικνύουν και το νομικό κείμενο (σχέδιο διάταξης),το οποίο θα τους εξαιρεί και θα πρέπει,κατ΄αυτούς να μπεί αυτούσιο,στην συμφωνία.




Φοροαπαλλαγές τέλος αναδρομικά από το 2012

Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης - Μαρία Βουργάνα.

Με αναδρομική ισχύ έρχεται το τέλος των φοροαπαλλαγών με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να υποστούν νέες εισοδηματικές απώλειες.
Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να καταργήσει και μάλιστα αναδρομικά από τα εισοδήματα του 2012 όλες τις εκπτώσεις από τον φόρο εισοδήματος ποσοστού 10% των δαπανών για τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές, δωρεές κ.λ.π.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο φορολογικό πακέτο των 2 δισ. ευρώ που συμπληρώνει τα επώδυνα μέτρα ύψους 13,5 δισ. ευρώ γ και περιλαμβάνει ακόμη την κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα, την αυτοτελή φορολόγηση των καθαρών εισοδημάτων των αυτοαπασχολουμένων με συντελεστή 35% και των αγροτών με 6%.
Η κατάργηση όλων ή των περισσοτέρων φοροαπαλλαγών σε συνδυασμό με την κατάργηση του αφορολογήτου ορίου για τα προστατευόμενα τέκνα θα φέρει ακόμη περισσότερα φορολογικά βάρη σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Στην περίπτωση που οι φοροαπαλλαγές καταργηθούν αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2012, εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν πρόσθετους φόρους άνω των 500 εκατ. ευρώ εντός του 2013.

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More