Poutanique τεχνη, εσυ τα φταις ολα!

Να είναι τέχνη; Επάγγελμα ή μήπως ματαιοδοξία;

Ο μουσικός του πεζοδρόμου!!

Ξαφνικά την καλοκαιρινή ηρεμία στο μικρό μας Μεσολόγγι σκέπασε μια γλυκιά μελωδία που έρχονταν από το βάθος του πεζοδρόμου. Όσο πλησίαζε.....

Να πως γινεται το Μεσολογγι προορισμος!

αι θα αξιοποιηθεί. Ακούγονται διάφορες ιδέες και έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες πολιτών που προτείνουν υλοποιήσιμες και μη ιδέες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και έμμεσα να επωφεληθούμε όλοι.....

Ποσα κτηρια ρημαζουν στο Μεσολογγι;

Ένα από τα θέματα του δημοτικού συμβούλιου στις 27/ 11 είναι η «Εκμίσθωση χώρου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Δήμου». Οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι πως μετά από τόσα χρόνια και πώς μετά από τόσο κονδύλια έχουμε φτάσει ....

Μεσολόγγι - αδέσποτα ώρα μηδέν.

Αδέσποτα, ένα ευαίσθητο θέμα για όσους είναι πραγματικά φιλόζωοι* και με τις δυο έννοιες της λέξης. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για τις αβοήθητες ψυχές που ξαφνικά βρεθήκαν απροστάτευτες στον δρόμο όχι από το τέλος δηλαδή από τα αποτελέσματα που βλέπουμε...

Facebook, φωτογραφιες με σουφρωμενα χειλη...

Κάλος ή κακός αγαπητοί φίλοι διανύουμε μια εποχή που θέλει τους περισσότερους άμεσα εξαρτημένους από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωση τύπου face book. Έρχεται λοιπόν το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

29 Σεπ 2012

Leo Buscaglia: “Mr Hug”

Ο Leo Buscaglia ανήκει σε εκείνους τους λίγους ανθρώπους που προσπάθησαν τουλάχιστον λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά να φέρουν το πραγματικό νόημα της αγάπης στη ζωή μας και μας δίδαξε πώς να την έχουμε ως γνώμονα σε ότι και αν προσπαθούμε.

Γεννημένος στις 31 Μαρτίου του 1924 στο Λος Άντζελες , ο Felice Leonardo Buscalia όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του, ήταν ο νεότερος από τα τέσσερα παιδιά μιας ιταλικής οικογένειας μεταναστών. Ανατράφηκε με βάση τα Ρωμαιοκαθολικά έθιμα ενώ στην ενήλικη ζωή του επηρεάστηκε βαθύτατα από τον Βουδισμό. Ο συνδυασμός της εκδηλωτικής αγάπης που έμαθε από την Μεσογειακή του οικογένεια και των εσωτερικών του προβληματισμών και αναζητήσεων που προήλθαν από τα ταξίδια του στην Ασία είχαν μόνο θετική επίδραση στην προσωπικότητά του.

28 Σεπ 2012

Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαρία Τριανταφύλλου μας επαληθεύει και ζητάει εξηγήσεις για την μαρίνα Μεσολογγίου!

Μαρία Τριανταφύλλου

Μας επαληθεύει και η βουλευτής του σύριζα Μαρία Τριανταφύλλου για όλα όσα έχουν γίνει στο θέμα μαρίνα Μεσολογγίου. Όπως φαίνεται από το έγγραφο που έστειλε στην υπουργό τουρισμού μιλάει για  «…περίπτωση σκανδαλώδους παραχώρησης και εκμετάλλευσης Δημόσιας Περιουσίας εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος και των πολιτών…». 
 Οι ευθύνες είναι πολλές όπως φαίνεται και για τον κ. Παπαδόπουλο αλλά και τον κ. Σταράμο που τόσα χρόνια μετά τη σύμβαση δεν βγήκε κανείς να μιλήσει παρά μόνο τώρα που τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί με σχετικές καταγγελίες από φορείς και πολίτες τις πόλης. Θα ξανά πούμε ότι φτάνει η κακοδιαχείριση, είναι επιτακτική η ανάγκη για σωστή διοίκηση με σκοπό να αξιοποιηθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο του λαού. Πρέπει να σταματήσει η κάλυψη σε όσους τελικά φαίνεται ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν, ας παρατηθούν να ανοίξει ο δρόμος σε ανθρώπους που έχουν όρεξη και δεν έχουν κληρονομήσει τον τίτλο του επαναστάτη-αγωνιστή!

  
Διαβάστε την ερώτηση για Μαρίνα - Λιμενικό Ταμείο Μεσολογγίου από τη Βουλευτή
Τριανταφύλλου Μαρία.

 Προς:   κα. Υπουργό Τουρισμού
Θέμα: Παραχώρηση και εκμετάλλευση της Ζώνης του Τουριστικού Λιμένα Αιτωλοακαρνανίας – Μαρίνα Μεσολογγίου
.

Ακόμα μια περίπτωση σκανδαλώδους παραχώρησης και εκμετάλλευσης Δημόσιας Περιουσίας εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος και των πολιτών φαίνεται να έχει διαμορφωθεί στο Μεσολόγγι με την περίπτωση της Σύμβασης Παραχώρησης της Χρήσης και εκμετάλλευσης της Ζώνης (Χερσαίας και Θαλάσσιας) του Τουριστικού Λιμένα Μεσολογγίου που υπεγράφη στις 3 Μαρτίου 2009 με συμβαλλόμενα μέρη το Υπουργείο Τουρισμού και το φορέα διαχείρισης «Μαρίνα Μεσολογγίου ΑΕ».
Η σύμβαση αυτή υπεγράφη μετά από Δημοπράτηση που έγινε  2007. Στο Τεύχος της Δημοπράτησης (Φεβρουάριος 2007 – παράγραφος 3.5) προβλεπόταν ρητά ότι οι μέτοχοι του φορέα διαχείρισης οφείλουν να μεταβιβάσουν το 5% των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού, που θα εκμεταλλευόταν τη Μαρίνα («Μαρίνα Μεσολογγίου ΑΕ»), στο Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας.
Εξ αρχής η συγκεκριμένη σύμβαση προβλέπει με το Άρθρο 13 ότι ο φορέας διαχείρισης όφειλε να καταθέσει στη Δ/νση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης εγγυητική επιστολή ύψους 400.000 Ευρώ, οκτώ μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης. Παραλείπεται όμως από την εν λόγω σύμβαση οποιαδήποτε αναφορά στην απόδοση μετοχών προς το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας. Επιπλέον ο φορέας διαχείρισης είχε την υποχρέωση, βάση της σύμβασης, να επενδύσει σε θαλάσσιες και χερσαίες εγκαταστάσεις 8 εκ. Ευρώ και σε διάστημα 2 ετών να ολοκληρώσει το έργο πράγμα που δεν έπραξε.

Tα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος


Τέλος στο σίριαλ της παραφιλολογίας και τις επιλεκτικές διαρροές, τη μονομερή στοχοποίηση που έχει ως απώτερο σκοπό την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας, βάζει η zougla.gr.


Η ηλεκτρονική εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια.


Πρόκειται για τη λίστα η οποία βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα.

Αποκλειστικό! Τα 24 νέα μέτρα


Υπερήφανη για τον εαυτό της σήμερα η στήλη (τις υπόλοιπες μέρες είναι απλώς υπερήφανη με τον εαυτόν της) φέρνει πρώτη και κατά αποκλειστικότητα στο φως της δημοσιότητας τα νέα και τελευταία μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση πριν πάρει τα επόμενα.
Τις πληροφορίες της στήλης ήλεγξαν και διασταύρωσαν οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης, Λιάπης,  Μαντέλης, Τσουκάτος και Πανταγιάς, τις βρήκαν σωστές και με παρέπεμψαν στην Κομαντατούρ για να λάβω άδεια δημοσίευσης (ντάνκε, μάιν Σίμος!)
Τα μέτρα διοχέτευσε στη στήλη ο κυρ Φώτης Κουβέλης σημειώνοντας τη διαφωνία του για τη συμφωνία του με δαύτα.
  
Ομως ας αφήσουμε τους προλόγους και ας μπούμε στο ψητό (που θα φάνε οι Γερμανοί). Ιδού τα νέα μέτρα:
1.«Τέλος δώρων δημοσίων υπαλλήλων -  συνταξιούχων». Το αργό τέλος των υπαλλήλων επιμηκύνεται, το άγριο τέλος των συνταξιούχων επισπεύδεται.

27 Σεπ 2012

Όταν η Αριστερά ετοιμάζεται να κυβερνήσει,που και σε ποιόν απολογείται;

Χθες στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύσαμε ανάρτηση σχετικά  με την στάση διευθυντή σχολείου στην Ηγουμενίτσα, συνδικαλιστή, αιρετό του κλάδου και στέλεχος  του ΣΥΡΙΖΑ, που  μήνυσε ονομαστικά μαθητές με σκοπό να σπάσει την κατάληψη(εδώ) και που η Αριστερή Παρέμβαση Καθηγητών Θεσπρωτίας  μεταξύ άλλων  έλεγε: 
«Η ενέργεια αυτή είναι απαράδεκτη και καταγγελτέα από κάθε άποψη, είτε οφείλεται σε προσωπικό παρορμητισμό του κ. διευθυντή, είτε εκφράζει την προσπάθεια της «υπεύθυνης αριστερής αντιπολίτευσης» που για να γίνει μελλοντικά «κυβερνώσα αριστερά», προσφέρει τα προαπαιτούμενα εχέγγυα προς το αστικό πολιτικό σύστημα που θα κληθεί να διαχειριστεί».
Σήμερα όμως λάβαμε ενημέρωση από καθηγητές σχετικά με  δηλώσεις  υποψήφιου βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, που όχι μόνο στηρίζει την ενεργεία του συγκεκριμένου διευθυντή αλλά διαπιστώνοντας την έλλειψη  λόγων και αιτιών για την

Μνήμες από την Μικρά Ασία: «Η Σμύρνη των Ελλήνων»

 Η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,
 υπό την Αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Ιερής Πόλης, διοργανώνει εκδήλωση με Ομιλία, Μουσική Παράσταση και Έκθεση αφιερωμένη  στα 90 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή .

Μνήμες από την Μικρά Ασία: «Η Σμύρνη των Ελλήνων»

Σάββατο 20 Οκτωβρίου  2012, ώρα 7:00 το βράδυ

 --Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Σμυρναίων κ. Ευάγγελο Τσίρκα Αντιστράτηγο ε.α – Επίτιμο Διοικητή  Γ΄ Σ.Σ.

--Μουσική Παράσταση « Η Σμύρνη κι η Σμυρνιά», από το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής  Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:00 το πρωί

--Εγκαίνια Έκθεσης :  «Η Σμύρνη των Ελλήνων»

  Στο  Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου

25 Σεπ 2012

Έντομα σε μπάρες δημητριακών – Ανακαλεί το προϊόν ο ΕΦΕΤ

Ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ μπάρες δημητριακών με έντομα Την άμεση ανάκληση παρτίδας προϊόντων με την εμπορική επωνυμία «7 DAYS CEREAL BARS με σοκολάτα» απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που τα διακινεί. Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την παρουσία εντόμων σε προσυσκευασμένες μπάρες δημητριακών με σοκολάτα. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «7 DAYS CEREAL BARS με σοκολάτα», οκτώ τεμαχίων (6+2 δώρο) σε συσκευασία των 200 γραμμαρίων (8x25 g), που διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Chipita ΑΕ, με τις παρακάτω ενδείξεις: - Στην εξωτερική συσκευασία: «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.10.12, 21:48 ΥΥ». - Στην εσωτερική συσκευασία: «ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.10.12 C120520030 B». Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση απόσυρση/ ανάκληση του συνόλου τής συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος και ήδη είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το προϊόν να μην το καταναλώσουν. 
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...09/2012_462814

24 Σεπ 2012

Βίαιες συγκρούσεις των ΜΑΤ με καλόγερους στο Άγιο Όρος


Ο αναβρασμός ξεκίνησε όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αφαίρεσε την ονομασία της Μονής Εσφιγμένου από μια αδελφότητα 115 μοναχών με επικεφαλής τον γέροντα Μεθόδιο και την έδωσε σε μια νέα αδελφότητα με 6 μοναχούς.

Η συνέπεια ήταν οι μοναχοί της παλαιάς αδελφότητας να μην θέλουν να εφαρμόσουν την εντολή του Πατριάρχη καθώς την χαρακτηρίζουν παράνομη ενώ παράλληλα αρνούνται να εγκαταλείψουν τον χώρο αυτό.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αναστάτωση στις Καρυές μετά την εντολή για αυτοψία στο κελί του αντιπροσωπείου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στις Καρυές και ετοιμάζονται να επέμβουν εάν οι μοναχοί δε φύγουν οικειοθελώς, ενώ στο σημείο καταφθάνει και εισαγγελέας.

Κλείνουν 150 σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ- Ιχθυοκαλλιεργειών,Γεωργικών Μηχανημάτων Αρδεύσεων

Εκατόν πενήντα τμήματα από πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε διάστημα δύο περίπου χρόνων θα σβηστούν από τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, ως αποτέλεσμα καταργήσεων ή και συγχωνεύσεων που έχει θέσει ως προτεραιότητα το υπουργείο Παιδείας. 
Ετσι, από τα 485 τμήματα που λειτουργούν σήμερα σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ -24 ΑΕΙ με τμήματα σε 36 πόλεις και 16 ΤΕΙ με τμήματα σε 40 πόλεις-, θα απομείνουν με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών 330 περίπου τμήματα. Τα περισσότερα «θύματα» του σχεδίου «Αθηνά» που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, δίχως να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, θα προέλθουν κατά κύριο λόγο από περιφερειακά πανεπιστήμια και ΤΕΙ τα οποία αναπτύχθηκαν κατά κύριο λόγο τη δεκαετία του 2000 με κοινοτική χρηματοδότηση αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον απαραίτητο βηματισμό τους, να εξασφαλίσουν μια θέση στις προτιμήσεις των υποψήφιων φοιτητών και σπουδαστών, ούτε να καθιερωθούν με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους στην κοινή συνείδηση. Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ένα και μόνο στοιχείο: τη χρονική περίοδο 2000-2009 ιδρύθηκαν -πολλές φορές με συνοπτικές διαδικασίες και κυρίως με μη ακαδημαϊκά κριτήρια, τοπικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες- 100 νέα τμήματα, πολλά από τα οποία αποτελούν υποψήφια «θύματα» στον βωμό του εξορθολογισμού των πραγμάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 
Επικαλύψεις

Η κατάθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Η κατάθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα
Στις 6 Σεπτέμβρη στην δίκη της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα ξεκίνησαν να καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης των 3 μελών της οργάνωσης (Π. Ρούπα, Ν. Μαζιώτη, Κ. Γουρνά). Πρώτος μάρτυρας ήταν ο σ. Δ. Κουφοντίνας μέλος της Ε.Ο 17 Νοέμβρη που βρίσκεται 10 χρόνια στα κελιά της Δημοκρατίας. Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της κατάθεσης του συντρόφου.
[Χειροκροτήματα]
Πρόεδρος: Να  υπενθυμίσουμε ότι στην αίθουσα δεν
επιτρέπονται αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, αλλά εν πάση περιπτώσει, ας μην επαναληφθούν για να αρχίσει η διαδικασία.
Πρόεδρος: Ποιό είναι το έτος γέννησής σας
Κουφοντίνας: 1958
Πρόεδρος: Και τι επαγγέλλεστε;  Πριν τη φυλάκισή σας;
Κουφοντίνας: Επαναστάτης.
Πρόεδρος: Έχετε κάποιο θρήσκευμα;
Κουφοντίνας: Στην τιμή και τη συνείδησή μου.
Πρόεδρος: Σας ορίζουν ως μάρτυρα οι τρεις κατηγορούμενοι: ο κύριος Νίκος Μαζιώτης, η κυρία Πόλα Ρούπα και ο κύριος Κώστας Γουρνάς. Τους γνωρίζετε από πότε και υπό ποιες περιστάσεις και τι έχετε να καταθέσετε για να υπερασπίσετε τα πρόσωπα αυτά.
Κουφοντίνας: Ναι, θα σας πω. Τους γνωρίζω, τους γνωρίζω καλά. Γνωρίζω έναν έναν, όλους τους αγωνιστές που εσείς κατηγορείτε και δικάζετε ως τρομοκράτες και εγκληματίες. Τους γνωρίζω και τους αναγνωρίζω με τον τρόπο που αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι αγωνιστές. Και αυτούς που έχουν διαλέξει το δρόμο της ένοπλης αντιβίας και εκείνους που έχουν επιλέξει το δρόμο της μαζικής αντιβίας, της σύγκρουσης στο δρόμο.

Η ασυλία των ταγμάτων εφόδου, του Παντελή Μπουκάλα

Η ασυλία των ταγμάτων εφόδου, του Παντελή Μπουκάλα
Ηταν απολύτως φυσιολογικό να εμφανιστούν θεριεμένοι οι νεοφασίστες σ’ ένα πολιτειακό χώμα όπου επί χρόνια καλλιεργήθηκαν (από κανάλια, διαδίκτυο, αξιωματούχους της Εκκλησίας, κομματάρχες κ.ά.) τα ζιζάνια της ανάδελφης και θεόθεν δοσμένης υπεροχής μας.

Αν έφτανε η γενειάδα για να γίνει κάποιος σπουδαίος φιλόσοφος, τότε ο μακρυγένης τράγος θα γινόταν πάραυτα Πλάτωνας. Αυτά έλεγε για τους δήθεν φιλοσόφους ο Λουκιανός, ο οποίος, λόγω συριακής καταγωγής, δεν θα αποσπούσε πιστοποιητικό ελληνικότητας από τους γονιδιομέτρες της Χρυσής Αυγής, που θα τον κατέτασσαν στους ανεπιθύμητους νόθους, μαζί -για να ’ρθουμε στις μέρες μας- με τον Χοσέ Χολέμπας και τον Σωτήρη Νίνη.

Σύμφωνα πάντως με το σαρκαστικό λουκιάνειο πνεύμα, αν έφταναν τα μακριά μουστάκια και μαλλιά για να θεωρηθεί κάποιος Καραϊσκάκης, τότε ο βουλευτής της Χ.Α. που «απελευθέρωσε» τη λαϊκή του Μεσολογγίου από τους ιταμούς εχθρούς της πατρίδος, θα ήταν πιο γνήσιος Καραϊσκάκης κι από τον «γιο της καλογριάς», αφού μόνος αυτός, αντιμετώπισε τα εχθρικά στίφη, βαριά εξοπλισμένα με

'Ενας...Απόστολος της ελληνικής χαρακτικής σε Βραζιλία, Ελβετία

"Ο χορός", έργο του Απόστολου Κούστα
χορός", έργο του Απόστολου Κούστα

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει "ρίξει" την αισιοδοξία των ελλήνων χαμηλά, κάποιοι καλλιτέχνες "ανεβάζουν" με το έργο τους τη χώρα στο ψηλότερο βάθρο του κόσμου, εκεί όπου πολιτιστικά ανήκει.
Ο Απόστολος Κούστας συνεχίζει το ονειρικό του ταξίδι στον εικαστικό χώρο, χαράσσοντας νέα δημιουργική πορεία, με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Χαρακτικής «Imprima 2012» στην πόλη Sobral της Βραζιλίας. Είναι ο μοναδικός έλληνας χαράκτης ανάμεσα σε 144 ξένους και 55 βραζιλιάνους καλλιτέχνες. Επίσης ο Απόστολος Κούστας προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση χαρακτικής που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στην πόλη Grenchen της Ελβετίας.
Με τον κύκλο «Ευτέρπης κύμα», ο Απόστολος Κούστας δημιουργεί έργα ζωγραφικής σε χαρτί, αξιοποιώντας τα μονοπάτια και την τεχνοτροπία της χαρακτικής τέχνης.Είναι ο έβδομος κύκλος δημιουργίας του παγκοσμίου φήμης έλληνα εικαστικού, μετά την «Ελληνική Μυθολογία» 1989-1991, τα «Οικολογικά» 1991-1992, τα «Μεταβυζαντινά» 1992-1993, τις «Αιωρήσεις» 1994, τα «Βραχογραφήματα» 2003 και τις «Φορητές Τοιχογραφίες» 2003-2009. Ο Απόστολος Κούστας έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιες εκθέσεις και έχει βραβευθεί το 1991 στη Διεθνή Έκθεση Χαρακτικής της Osaka.
πηγή: www.ert.gr

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More