17 Σεπ 2015

Μιχαλολιάκος: "Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες"! (βίντεο)

Μιχαλολιάκος
Συχνά ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής και άλλα στελέχη της ομάδας των νεοναζί προσπαθούν να κρύψουν τις αληθινές απόψεις τους, ψαρεύοντας στα θολά νερά και στηριζόμενοι στην άγνοια και την αγανάκτηση των Ελλήνων για τις καταστάσεις που βιώνουν. Μιλούν για ένα εθνικιστικό κόμμα, που αγαπά το λαό και την πατρίδα.
Όταν τους λένε υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού, "αποκηρύσσουν" κάθε τι που σχετίζεται με τη δράση ή την ιδεολογία του φασισμού. Κι όταν κάποιοι, εκ των πραγμάτων, παραδέχονται την αληθινή ιδεολογία τους, όπως ο Χρήστος Παπάς, μιλούν απλά για ένα "νεανικό παρελθόν"
Η πραγματικότητα όμως αποκαλύπτεται μέσα από 5 λέξεις του Μιχαλολιάκου. Όχι στο μακρινό παρελθόν, αλλά στο πολύ πρόσφατο. Λίγες ημέρες πριν από τις πρώτες εκλογές του 2012, ο "φύρερ" της Χ.Α. μιλούσε σε εκδήλωση στα κομματικά γραφεία κι διακήρυττε ότι το κόμμα του ανήκει στους ηττημένους του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου! Στην πλευρά, δηλαδή, των ηττημένων ναζί. Και είναι η σπορά τους, όπως έλεγε!  "Εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες…"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More