7 Φεβ 2011

Η επιτυχία στη ζωή οφείλεται στην εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου

built-in-successΤο να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να έχεις ψηλή αυτοεκτίμηση, δεν είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό. Είναι όχι μόνο απαραίτητο αλλά και αναγκαίο για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου.
Δεν υπάρχει προϊόν, δουλειά, ιστοσελίδα, σύστημα μάρκετινγκ, ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο που να μπορεί από μόνο του να σου χαρίσει επιτυχία. Αν δεν καταφέρεις να φέρεις το μυαλό σου και το κομμάτι αυτό της ζωής σου γενικότερα στη συγκεκριμένη εκείνη θέση που πρέπει να είναι, δεν θα μπορέσεις να είσαι επιτυχημένος. Είναι αδύνατον. Κι αν δεν μπορέσεις να καταφέρεις αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά χάσιμο χρόνου, χρημάτων και προσπάθειας.

Η επιτυχία στη ζωή είναι 90% διανοητική και 10% μηχανική – απλά εκτελείς αυτά που πρέπει να εκτελέσεις. Αν δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου σαν επιτυχημένο άτομο, τότε δεν θα πετύχεις.
Σε τι θα πετύχεις και πόσο θα πετύχεις εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες. Αυτό όμως που θα μετρήσει περισσότερο στη ζωή σου είναι να μπεις σε ένα μονοπάτι επιτυχίας.
anthologion

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More