5 Οκτ 2016

Ο Αλιέντε στου Μαξίμου

Ο Αλιέντε στου Μαξίμου
Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα βαράνε τους συνταξιούχους με γκλομπ αλλά με μαγκούρες (συνταξιούχων). Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ ο Πρόεδρος Αλέξης. Και αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Κατεπάνω Τόσκα και τον διέταξε να στεναχωρηθεί κι εκείνος.
Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα ψεκάζουν συνταξιούχους. Θα ψεκάζουν τους ΑΝΕΛ. Επίσης, θα ψεκάζουν λιμενεργάτες. Λιμενεργάτης ψεκασμένος, ποτέ νικημένος. Στεναχωρήθηκε πολύ ο Πρόεδρος Αλέξης που τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ βάραγαν αλύπητα τους συνταξιούχους, όπως τους βάραγαν τα ΜΑΤ του Σημίτη. Περίεργον! Οι υπόλοιποι Σημιτάνθρωποι (απ’ τον κ. Σπίρτζη έως την κυρία Τζάκρη) που έχουν μπει στην κυβέρνηση και στο κόμμα δεν ανοίγουν τα κεφάλια των συνταξιούχων, παρά μόνον τα πορτοφόλια.
(Η είδηση ότι ο κ. Πολάκης χειρουργώντας συνταξιούχο βρήκε στην κοιλιά του ψαλίδι ξεχασμένο από προηγούμενη περικοπή, ελέγχεται). Ψαλίδι στην κοιλιά του συνταξιούχου (όπου εμφανίζεται το σύμπτωμα της πείνας) σημαίνει: ψαλίδι στην πείνα του συνταξιούχου. Κατρούγκαλος.
Ερμε Τόσκα! Σε βλέπω σύντομα να λιάζεσαι στην ποδιά της Τασούλας.
Προσωπικώς (που πάντα στα πιο τρελά μου όνειρα ήθελα να είμαι ένας από τους 53) συμφωνώ και υποστηρίζω το μπλόκο που έχει στήσει με τις κλούβες της η Αστυνομία στην αρχή της Ηρώδου του Αττικού. Στο σημείο αυτό σταματήσαμε τους Γερμαναράδες, όταν έμπαιναν στην Αθήνα το 1941!
Προς τιμήν και εις μνήμην της ηρωικής εκείνης αντίστασης των 53 εναντίον των Γερμανών, προτείνω να ενταχθεί το Μαξίμου επειγόντως στο Υπερταμείο, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον η ιδιωτικοποίησή του! -  πίσω, Πιτσιόρλα!
Επίσης προτείνω στο εν λόγω Υπερταμείο να ενταχθεί και το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ώστε έτσι να μην πέσει ποτέ στα χέρια της Ντόυτσε Μπανκ, χωρίς
η κυρία Ολγα Χαρίτου να αυτοπυρποληθεί και να το κάνει Κούγκι! (Με την ευκαιρία, προτείνω στον μπαρουτοκαπνισμένο Φίλη να επαναφέρει στην ύλη του μαθήματος της Ιστορίας τον χορό του Ζαλόγγου και το Αρκάδι. Επίσης,
πάντα ευσεβάστως, προτείνω να ενταχθεί στο μάθημα των θρησκευτικών και η ιστορία της ΑΕΚ! ΑΕΚάρα μου! - άλλη εντολή δεν έδωσε ο Θεός.)
Πάντως, την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ έσπαγαν τα κεφάλια των συνταξιούχων (πράγμα που στεναχώρησε τον Τσίπρα) ο κ. Κατρούγκαλος έκοβε τις επικουρικές 25.000 ακόμα συνταξιούχων (πράγμα που δεν στεναχώρησε τον Τσίπρα). Ομως στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε κάτι εξόχως αξιοθαύμαστο! Παρ’ ότι ούτε ο κ. Κατρούγκαλος, ούτε ο κ. Ζαχαριάδης, ούτε άλλος τις Συριζάκιας έχουν φάει γκλομπιές στο κεφάλι, επιμένουν ότι δεν έχουν κόψει τις συντάξεις. Ή η Μεγαλόχαρη εξακολουθεί να κάνει θαύματα, ή οι γκλομπιές δεν είναι προϋπόθεση για να πουλάει κανείς τρέλα.
Οπως και να ’χει! Οταν βλέπει κανείς κάτι τέτοιους τύπους να πουλάνε τρέλα από την τηλεόραση (τα «βοθροκάναλα» του Πολάκη) ότι δεν έχουν κόψει τις «συντάξεις... οριζοντίως», δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι προτιμότερο: να δουλεύουν τα εν λόγω αθύρματα τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ή να τους δέρνουν;
Πάταξον μεν ή πάταξον δε; που θα έλεγε και ο Τσίπρας. Ο οποίος
«δυσφόρησε». Που φυσούνιζαν τα ΜΑΤ και πλάκωναν στις γκλομπιές τους πρώην συντρόφους του της ΛΑΕ, καθώς και τους αριστερούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν είδαν το φως το αληθινό (της Μέρκελ) καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό - με την ευκαιρία: κύριε Φίλη, καλό θα ήταν να επιστρέψει στο μάθημα των θρησκευτικών η ιστορία του Παύλου (πρώην Σαούλ). Αλλιώς, πώς θα μαθαίνουν τα παιδάκια ότι την Πενταγιώτισσα τραγούδησε πρώτη η Λιλύ Μαρλέν;
Εκτός όμως από τον Τσίπρα, «δυσφορεί» και η ταπεινότης μου για τα κατορθώματα του κ. Τόσκα. Μάλιστα σκέφτομαι να του ζητήσω κι εγώ την παραίτησή του που δεν μπόρεσε να σπάσει το κεφάλι του κ. Λαφαζάνη και να φυσουνίσει έως πνιγμού τον κ. Χάγιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες (και τελειώνω με αυτό, διότι αλλιώς θα λαλήσω), ορισμένοι φωστήρες της τρισηλίου θεότητος υποστηρίζουν ότι όλα αυτά (το βρωμόξυλο, το γκάλοπ της «Αυγής» και τα συναφή) έγιναν για να προβοκάρουν την κυβέρνηση. Και να αμαυρώσουν έτσι το αριστερό και ευγενές έργο που επιτελεί με τις ιδιωτικοποιήσεις, τις περικοπές, την υπερφορολόγηση, τα ρουσφέτια, με την παραγωγή ανεργίας, φτώχειας και ασιτίας και με τη γλοιώδη υποταγή στο Δ’ Ράιχ.
Εχει δίκιο ο κ. Καμμένος! μας ψεκάζουν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More