Συστατικά
- 1,5 κιλό κατσικάκι (μπούτι)
- 3 ντομάτες
- δενδρολίβανο, θυμάρι
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 λίτρο ούζο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε το κατσικάκι και το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Τρίβουμε τις ντομάτες στο τρίφτη. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη γάστρα, τη κλέινουμε φτιάχνοντας ένα ζυμαράκι από αλεύρι και νερό και τη βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 150ο C για 3 ώρες. Καλή σας όρεξη...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου