12 Σεπ 2010

Εθνική Πρόκληση: Τον Έχουμε Μικρό Έρευνα προσβάλλει το εθνικό μέγεθος. Βγάλτε τους χάρακες



Ελληνίδα μάνα, ώρα να ξαναβάλεις τα μαύρα και να αρχίσεις τα κλάματα, γιατί είναι αλήθεια, πλέον και επιστημονική, πως -ναι, ο γιόκας σου, ο κανακάρης σου, το άστρο της αυγής και του δειλινού σου- την έχει μικρή.


Στατιστική έρευνα που....


πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής Προφυλακτικού, ζήτησε από 10.500 άντρες από 25 χώρες στην Ευρώπη να τον


βγάλουν έξω και να τον μετρήσουν, και μετά να αναφέρουν το πραγματικό αποτέλεσμα.


Το συμπέρασμα της έρευνας σίγουρα αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό της Ελλάδας - από τσολιάδες στο Σύνταγμα, καταντήσαμε τσολιαδάκια στην Αδριανού- μιας και τα μάτσο αρσενικά μας βρίσκονται στον πάτο των προικισμένων, αφού για τη σαρκική τους επαφή φαίνεται να προτιμούν καπότες μινιόν.


Αντίθετα, οι Γάλλοι παρουσιάζονται με τρία πόδια, την έχουν βαριά και ασήκωτη -ή βρίσκονται απλά στο μέσο όρο-, καθώς δηλώνουν μήκος γύρω στα 15,48 εκατοστά -υπερτερούν των Ελλήνων κατά 3 ολόκληρα εκατοστά!


Βέβαια, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου αρνήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενά τους, αλλά δεν πειράζει - καταλάβαμε ποιος λέει μούφες.


Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πρόκειται για άνθρωπο-μορφή στο χώρο του safe sex, αφού πρόσφατα λάνσαρε πρωτότυπο προφυλακτικό, τύπου spray-on, για απόλυτη προστασία και εφαρμογή - το φοράς και πετάς ένα πράγμα!


Και για να μην ξεχνάμε ποιος είναι το greek kamaki-do you like the Greece και τα ρέστα, και ποιος είναι ο ξενέρωτος σ' αυτήν την ήπειρο: μπορεί οι Έλληνες να την έχουν μικρή, αλλά πηδάνε σα να μην υπάρχει αύριο, με μέσο όρο 134 φορές το χρόνο.


Γιατί το θέμα είναι να είσαι δημιουργικός!


Η έρευνα, παρεμπιπτόντως, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των νέων για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε συνεργασία με το AIDS Trust δίνοντας παράλληλα συμβουλές αντίστοιχου περιεχομένου.

http://networkedblogs.com/7JZsv
__________________

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More