9 Οκτ 2016

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Η ντροπή της ανθρωπότητας αποχαιρετά τον Παττακό

Ο πραξικοπηματίας Παττακός τέλειωσε χτες και «θάφτηκε» βαθιά στα πιο βρώμικα κατάστιχα της ιστορίας. Άφησε όμως πίσω του, ορισμένα κατακάθια, όπως είναι και οι κολλητοί του της Χ.Α.
Αυτούς τους γνωστούς φασίστες που άλλοτε εμφανίζονται ως φιλοχουντικοί, άλλοτε, ως ναζί, και άλλοτε υποστηρικτές του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του δικτάτορα Μεταξά. Και όλα αυτά διότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Είναι καθάρματα.
Τα φιλαράκια του λοιπόν είναι αυτοί που δεν έκρυψαν ποτέ τον θαυμασμό τους στους πραξικοπηματίες της 21η Απριλίου.
Χθες λοιπόν ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν από τον θάνατο του αρχιχουντικού Παττακού. Με επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, αναφέρθηκαν στην είδηση του θανάτου του, αποκαλώντας τον Παττακό « Ήρωα».
x-a-pattakos

Όπως ήταν φυσικό στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και κάποια στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Η γυναίκα του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ανήρτησε την είδηση στο twitter, που πλέκει το εγκώμιο του φασίστα Παττακού
zaroylia
Ο Παναγιώταρος έσπευσε να «αποχαιρετήσει» τον δικτάτορα στο twitter, μόλις ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου.
panagiotaros
Βέβαια η μεταξύ τους αγάπη δεν κρύβεται εύκολα, ενώ είχε εκφραστεί και παλαιότερα. Το 2012 σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο ίδιος ο Παττακός υποστήριξε ανοιχτά την εγκληματική οργάνωση Χ.Α. Τότε είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «Η χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει». Επίσης είχε πει »το μόνο κόμμα που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων είναι εκείνο  Νίκου Μιχαλολιάκου».
pattakosxrisiavgi
Ο Στυλιανός Παττακός είχε αναφερθεί τότε και στην επίσκεψη του Ηλία Κασσιδιάρη στο σπίτι του στις 8 Νοεμβρίου 2012 για να του ευχηθεί για τα γενέθλια. Τότε ο Παττακός έκλεινε τα 100 χρόνια του.
Αυτά για την ιστορία. Εμείς, προς το παρόν δεν θα επεκταθούμε άλλο στις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά θα πούμε μόνο αυτό.
Ο Παττακός, όλος ο χουντικός συρφετός και οι κάθε λογής φασίστες, όπως και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, είτε βρίσκονται εν ζωή είτε όχι, δεν χωρούν ανάμεσα μας γιατί είναι η ντροπή για την ανθρωπότητα. Για αυτό πρέπει να τους στείλουμε μια και καλή εκεί που αξίζει τους αξίζει.
Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More