2 Φεβ 2012

Κατασκευάστηκε νέα γλίστρα στο λιμάνι Μεσολογγίου!

 Μετά από τα καθημερινά παράπονα των ιδιοκτήτων σκαφών και όχι μόνο κατασκευάστηκε τελικά η νέα γλίστρα  στο λιμάνι Μεσολογγίου. Ήταν απαράδεκτο τόσο καιρό μια παραθαλάσσια πόλη να μην έχει γλίστρα, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να πληρώσει κανείς για να την χρησιμοποιήσει. Τα προβλήματα έγιναν πολλά όταν η «Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε» ανέλαβε το έργο κατασκευής της μαρίνας και πρώτου καν ολοκληρωθεί το έργο αξιώνει χρήματα για να χρησιμοποιήσει κάποιος τη πρώην δημόσια γλίστρα! Στο τέλος της θητείας του ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου πήρε την απόφαση να κατασκευάσει τη νέα  γλίστρα που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο της μαρίνας. Άλλη μια φορά έγινε μια κατασκευή πρόχειρη για να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες των πολιτών και φυσικά ερχόμαστε σε σημείο να λέμε πάλι καλά που έγινε όπως έγινε. Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας….




4 σχόλια:

Να λέτε πάλι καλά που την έφτιαξαν για να γλιτώνουμε την ταρίφα που απαιτούσε ο διαχειριστής της μαρίνας....Αλλά η γκρίνια στο Μεσολόγγι είναι τοπικό σπόρ......

Η γκρίνια είναι τοπικό σπορ αλλά το ότι τόσα χρόνια κατασπαταλάται το δημόσιο χρήμα για να μη διαμαρτύρεται ο λαός με προχειρότητες είναι δεδομένο…. Αναφέραμε ότι μας έχουν φέρει σε σημείο να λέμε πάλι καλά που έγινε, οφείλετε όμως να παραλεχθείτε αγαπητέ αναγνώστη ότι η γλίστρα είναι πρόχειρη χωρίς καμία μελέτη πέρα από το αν θα κάνουμε τη δουλειά μας…. Ας μη κοιτάμε λοιπόν πως θα κάνουμε τη δουλειά μας αλλά αν η δουλειά μας γίνετε σωστά και τα χρήματα μας πιάνουν τόπο!

μμμ....μελέτη....δηλαδή το κόστος χ3, δηλαδή ο χρόνος κατασκευής χ3 δηλαδή ενστάσεις επί ενστάσεων για ενδεχόμενη καταστροφή του φυσικού τοπίου κτλ κτλ. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε λίγο με τις μελέτες και τις αηδίες. Πιστεύω χωρίς να είμαι ειδικός πως για το λεφτά που δόθηκαν καλή είναι._

Δεν σας αδικώ που μιλάτε έτσι καθώς το σύστημα σας έχει επηρεάσει και προφανώς το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε τη δουλειά σας με οποιονδήποτε τρόπο (προφανώς αν ήταν για το σπίτι μας θα το ψάχναμε όλοι και θα θέλαμε μελέτες και σωστές διαδικασίες )! Θα επαναλάβω ότι το ζητούμενο είναι τα λεφτά μας να πιάνουν τόπο και όχι να βλέπουμε κακοτεχνίες προκειμένου να μη μιλάμε . Αυτό που θέλω εγώ είναι να γίνουμε οργανωμένο κράτος να φτιάχνουμε κάτι που θα το μελετάμε πρώτα(όχι 100 χρόνια), θα το πληρώνουμε σωστά(όχι χ3 ποσό) και θα το υλοποιούμε σωστά(όχι σε χ3 χρόνια) για να μη το «πληρώνουμε» μετά!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More