Συστατικά
Σε μία μπασίνα-λεκάνη (μεγάλη τόσο ώστε να χωρέσει και τα κοτόπουλα), βάζουμε όλα τα υλικά της
συνταγής εκτός από το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε το κατόπουλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε έτσι ώστε να πάει σάλτσα παντού. Σπέπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί το κοτόπουλο. Το ιδανικό βέβαια είναι να αφήσουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 12 ώρες.
Βάζουμε τα μπούτια του κοτόπουλο σε ένα ανάλογο ταψί και από πάνω τη σάλτσα-μαρινάδα.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο C για 1-1 1/2 ώρα.
Σερβίρουμε ζεστό με λαχανικά βραστά ή με ρύζι.
Προσθέτουμε το κατόπουλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε έτσι ώστε να πάει σάλτσα παντού. Σπέπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί το κοτόπουλο. Το ιδανικό βέβαια είναι να αφήσουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 12 ώρες.
Βάζουμε τα μπούτια του κοτόπουλο σε ένα ανάλογο ταψί και από πάνω τη σάλτσα-μαρινάδα.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο C για 1-1 1/2 ώρα.
Σερβίρουμε ζεστό με λαχανικά βραστά ή με ρύζι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου