14 Ιουν 2011

«Βροχή» τα εξώδικα πολιτών προς βουλευτές για το Μεσοπρόθεσμο

Εξώδικο-διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, απέστειλαν 29 πολίτες των Χανίων.

Αντίστοιχα εξώδικα έχουν λάβει από πολίτες οι βουλευτές Ηρακλείου, Πιερίας και Ηλείας.

«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου» αναφέρουν 29 πολίτες των Χανίων.

Το εξώδικο έχει αποδέκτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ενώ κοινοποιείται και στον βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Κουβάτσος, Χανιώτης που υπογράφει το εξώδικο, σημειώνει ότι «εκτός από τους 29 που το αποστέλλουν, το έχουν συνυπογράψει και δεκάδες ακόμα πολίτες των Χανίων».

Απάντηση στο εξώδικο έδωσε με γραπτή της δήλωση η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, επισημαίνοντας πως «η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα και νομικίστικους όρους, ειδικά όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας».

Στην απάντηση της, η κ. Κουρουπάκη αναφέρει: «Μετά από επικοινωνία που είχα με τον δικηγόρο Χανίων κ. Χατζημιχελάκη, ο οποίος είναι ένας από τους 30 υπογράφοντες την εξώδικο διαμαρτυρία, που με δικαστικό επιμελητή μου επεδόθη και αφού με διαβεβαίωσε ότι δεν βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση-διαμάχη με κάποια οργανωμένη ομάδα πολιτών, αλλά απλά 30 φίλοι, μεταξύ τους Χανιώτες, θέλησαν να επιστήσουν την προσοχή στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού, τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.

»Ακόμη, ευχαριστώ και τους υπόλοιπους 29 συμπολίτες μου για τις νομικές συμβουλές και πληροφορίες που μου δίνουν μέσω του εγγράφου. Δηλώνω δε, ότι παραμένω σταθερή στην άποψή μου, ότι η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα, νομικούς και νομικίστικους όρους, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τη σωτηρία της πατρίδος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More