11 Μαρ 2011

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ....Η ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΘΡΑΣΥΤΗΣ,ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ

Η ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΘΡΑΣΥΤΗΣ,ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ  ΑΘΛΙΩΝ


Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στα πρόσφατα χρόνια της πολιτικής ζωής , χάριν του εκσυγχρονιστικού σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας μας, αλλά αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο κατά το οποίο ο Ιωάννης Λαδάς απή
φθυνε τους χαρακτηρισμούς του Πολιτικού αλήτη και του πολιτικά ανήθικου στον νυν Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη είναι μοναδικό στα χρονικά. 
Είναι αδιανόητο φαινόμενο  που δεν το χωράει  ο νους  του  κοινού ανθρώπου , ο αρχιτέκτων της αλητείας ,ο κάτοχος της αποκλειστικής τεχνογνωσίας στη βρωμιά , ο μέντορας  της αθλιότητας , ο
αρχιοινοxόος της πολιτικής μόλυνσης να εκχωρεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα , την πατενταρισμένη πηγαία τεχνογνωσία του , την αποκλειστική του  αντιπροσώπευση, σε τρίτο , έστω και στον Δήμαρχο και να αποποιείται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτά που τον σημαδεύουν μια ζωή.
Εμείς που τον ακολουθήσαμε στη προηγούμενη εκλογική του δοκιμασία ενώπιον του Λαού και μάθαμε και πάθαμε από πρώτο χέρι , τι εστί Λαδάς., αρνούμαστε να δεχθούμε τέτοια Μεφιστοφελική μετάλλαξη του Λαδά , ακόμη και αν τον βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας , μας φαίνεται απίστευτό .
Λαδάς ίσον ρύπανση ,τελεία και παύλα.!
Όποια προσπάθεια και αν κάνει να αποποιηθεί κατοχυρωμένα δικαιώματα επί της ανωτέρω χαρακτηριστικής ιδιότητας πέφτει στο κενό .Προσπαθεί απεγνωσμένα να εκδυθεί την δορά του αχρείου , δίκην εξωδέρματος, αλλά προσπαθεί εις μάτην .
Η μόλυνση έχει εισχωρήσει εις βάθος και έχει συνταυτιστεί με την υπόσταση του .Όλοι οι ισχυρισμοί για τα Δημοτικά κατορθώματά του βρίθουν αναληθειών ,ψευδών ,διαστροφών, στρεβλώσεων. Είναι μονίμως σε διάσταση με την αλήθεια και την λογική και αποτελεί πρότυπο προς αποφυγήν , χάριν της ιδιάζουσας θρασύτητας που τον διακρίνει .
Αποτελεί ματαιοπονία και απώλεια  χρόνου η χρονοτριβή με τους κάλπικους ισχυρισμούς του .
Για τον Λαδόγιανο  ήγγικε η ώρα της Νέμεσης

                                                                                    Α.Π. Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More