Απλώνετε την μπόλια, τοποθετείτε πάνω της το κρέας (ξεκοκαλισμένο και ελαφρώς χτυπημένο) και πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Κόβετε σε μπαστουνάκια τα γογγύλια, το πράσο και το καρότο και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τις ελιές, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Απλώνετε τα υλικά στο αρνάκι, βάζετε από πάνω το τυρί σε λωρίδες, τυλίγετε το κρέας στην μπόλια και το δένετε με σπάγκο. Το βάζετε στο φούρνο στους 180° C και μετά από 30΄ ρίχνετε το κρασί και ψήνετε για άλλη 1 ώρα.
Βιταμίνες: Α, Β |
Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας |
Σίδηρο |
Ψευδάργυρο |
Μαγνήσιο |
Κάλιο |
Ινουλίνη |
Ασβέστιο |
Φώσφορο |
523 θερμίδες η μερίδα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου