26 Σεπ 2010

Πάγκαλος : Οι πολιτικοί δεν κλέβουν λεφτά



Το γεγονός ότι ούτε και το ΠΑΣΟΚ αντιστάθηκε στο αίτημα της κοινωνίας για διορισμούς, αναγνώρισε ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στο “Βήμα της Κυριακής” (26/09), διαχωρίζοντας ωστόσο το κόμμα, στο οποίο ανήκει από τη ΝΔ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά “Η ΝΔ έχει στο DNA της τη φαυλότητα”. Όσον αφορά δε την πρόταση Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος και παραίτηση από το δάνειο, σχολίασε : “Είπε την αρλούμπα της δεκαετίας”.
Πάγκαλος : "Τα λεφτά τα φάγαμε στα ρουσφέτια"


Απαντώντας στην ερώτηση “των -πολλών- ημερών”.. “πού πήγαν τα λεφτά”, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε :
“Πού πήγαν τα λεφτά; Ορισμένοι συνάδελφοί σας, που υποτίθεται ότι μπορούν να διαμορφώσουν σύνθετο λόγο, δίνουν την εντύπωση ότι τα έκλεψαν οι πολιτικοί. Αυτό είναι μια βλακεία όπως καταλαβαίνετε”.

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι μερικές εκατοντάδες πολιτικοί δεν είναι δυνατόν “να φάνε ένα πλεόνασμα 7% το χρόνο επί του ΑΕΠ” και υποστηρίζει ότι αυτό έγινε, λόγω του μεγάλου βάρους του Δημοσίου στην καταβολή συντάξεων και μισθών, όπως και σε προσλήψεις.

Ο κ. Πάγκαλος αναγνώρισε ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ αντιστάθηκε στο αίτημα της κοινωνίας για διορισμούς, παρά τη δημιουργία του ΑΣΕΠ, ωστόσο, “εντόπισε” την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λέγοντας :

“Δηλαδή υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δε διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει, το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής, αν κάποιος μου το απεδείκνυε" τονίζει χαρακτηριστικά, αλλά σπεύδει να δώσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

Η Νέα Δημοκρατία έχει στο DNA της τη φαυλότητα”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, από το βήμα της Βουλής, ο κ. Πάγκαλος, είχε δηλώσει: “Η απάντηση σε όλους, όσοι μας ρωτάτε 'πού τα φάγατε τα λεφτά', είναι μία : Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί”.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε μάλιστα ότι τα χρήματα του ελληνικού λαού “φαγώθηκαν”, επειδή από κοινού με τους πολίτες ακολουθήθηκε μία πρακτική “αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημόσιου χρήματος”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More