24 Μαρ 2014

Ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια του καγιάκ Αθηνά Κέκελου!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η αθλήτρια μας Αθηνά Κέκελου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η συστηματική δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Την Κυριακή 23/3/14 στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων (5000μ), κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων.
Τα συγχαρητήρια μας στην Αθηνά, στην οικογένεια της για την υποστήριξη που της παρέχει καθώς και στην συναθλήτρια της Καλλιόπη Στρωματιά για την βοήθεια που της προσφέρει!
 Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μοριοδότηση των αθλητών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, έχει νόημα μόνο στο άθλημα του καγιάκ, με την έννοια ότι ο ανταγωνισμός σε όλα τα άλλα αθλήματα είναι πολύ μεγάλος!
Όσον αφορά την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης , ο Όμιλος έχει στην διάθεσή του δύο σύγχρονα σκάφη ,ιδιοκτησίας του μέλους μας Σπύρου Μακρή, για προετοιμασία των αγωνιστικών πληρωμάτων και για συμμετοχή σε αγώνες.
Κάθε Κυριακή, τα πληρώματα προπονούνται σε ιστιοδρομίες  στον Πατραϊκό.
Πληροφορίες από τον έφορο Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Α.Ι.Α.Θ)  Αθανασίου Δημήτριο  στο τηλ 6981059848.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα διοργανώσουμε τον 2ο Μαραθώνιο κανόε καγιάκ στην Κλείσοβα, εις ανάμνηση της ιστορικής μάχης που έγινε τις 25-3-1826.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More