1 Οκτ 2013

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η αποστολή μας από τα Ιωάννινα!!

Την Κυριακή 29-9-13, 10μελή ομάδα καγιάκ του ΝΟΜ, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες  που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη των Ιωαννίνων, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και με ιδανικές συνθήκες. Συμμετείχαν 130 αθλητές, όλων των κατηγοριών, από 9 σωματεία απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 200μ.
Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος ήταν οι παρακάτω: 1)Κέκελου Αθηνά (2 χρυσά)  2)Φιλιπόπουλος Αρχοντής (1 ασημένιο) 3)Κατωπόδη Ζωή(1 χρυσό και 1Ασημένιο)
4)Ντρε Πέπη(1 χρύσο,1 ασημένιο και 1 χάλκινο) 5)Φιλιποπούλου Όλγα(1 ασημένιο) 6)Κατσαγάννη Μαρία(1 χρυσό) 7)Κατσαγάννη Πολυτίμη(1 χάλκινο) 8)Διαμαντόπουλος Βασίλης 9)Κατωπόδη Όλγα(1 ασημένιο) και ο μικρός Διαμαντόπουλος Νικόλας, χωρίς αθλητικό δελτίο (λόγω ηλικίας!).
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έχουν μικρή αγωνιστική εμπειρία και αποτελούν την μελλοντική αγωνιστική μας ομάδα. Παρόλα αυτά η μεθοδική δουλειά που γίνεται από τον γυμναστή μας Διαμαντόπουλο Δημήτρη, όλο τον χρόνο, έφερε αποτέλεσμα!!
Προσκαλούμε όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Καγιάκ ήρεμων νερών να επικοινωνήσουν μαζί μας. Οι προπονήσεις γίνονται όλο τον χρόνο στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας και στο γυμναστήριο του ΝΟΜ στο λιμάνι.
Ο Ναυτικός Όμιλος χωρίς άσκοπες χορηγίες, με ελάχιστους πόρους, με πάγια έξοδα όπως ΔΕΥΑΜ,ΟΤΕ,ΔΕΗ, ΕΕΤΗΔΕ, αλλά και με αθόρυβη, μεθοδική δουλεία και πιστός στον καταστατικό του σκοπό, προωθεί τον ναυταθλητισμό στη περιοχή μας.
Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές, τους ευχόμαστε πάντα υγεία, επιτυχίες και καλή σχολική χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More