1 Μαΐ 2012

Βολευτές Αιτωλοακαρνανίας!


Γεμίσαμε κάρτες και διαφημιστικά φυλλάδια από  υποψήφιους βολευτές που ζητούν την στήριξη μας στις εκλογές της 6 Μαΐου! Πολλοί συντοπίτες μας κλήθηκαν να αναλάβουν θέσεις μάχης από τα κόμματα που είναι προσκείμενοι προκειμένου άλλοι να βγουν και άλλοι να αρχίσουν να δημιουργούν το προφίλ τους για τις εκλογές που θα έρθουν (τοπικές και εθνικές)!  Υπάρχουν δε αρκετοί  ακόμη που στενοχωρήθηκαν μιας και τα κόμματα δεν τους αξιολόγησαν σωστά και τους άφησαν στην απ ’έξω, εξάλλου φαίνεται και από τις τοπικές εκλογές πόσοι είναι αυτοί  που διεκδίκησαν μια θέση στο πολίτικο σκηνικό του τόπου ανεξάρτητα βέβαια από το αν αξίζουν από το αν έχουν τις γνώσεις, την ικανότητα  και την εμπειρία να πάνε τον τόπο μπροστά και να ανταπεξέλθουν σε αυτό το μεγάλο βάρος των ευθυνών!
 Θα μου πείτε υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν κάνει σε αυτόν το τόπο για μια πολιτική θέση;

Σκεπτόμενος όλα αυτά αλλά βλέποντας και την κίνηση του καθενός και μέσα από το blog και μέσα από την καθημερινότητα θα σας πω ότι λίγοι είναι αυτοί που σήμερα ζητούν την ψήφο μας και μάχονται καθημερινά για τα προβλήματα της περιοχής. Σίγουρα το βασικό είναι η ιδεολογία του κόμματος που θα στηρίξουμε και οι γενικές αρχές , έτσι ώστε στηρίζοντας το ο κάθε ένας να πιστεύει στην βελτίωση της κατάστασης που βιώνουμε. Αν λοιπόν πάρουμε ως βάση την κομματική ιδεολογία μεταγενέστερα θα πρέπει να σκεφτούμε αν αυτοί οι άνθρωποι που θα στηρίξουμε ξέρουν τη περνάμε στην περιοχή μας προκειμένου σε μια ενδεχόμενη εκλογή τους να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο. Όλοι λοιπόν αυτοί οι υποψήφιοι εδώ και τρεις εβδομάδες  βγάζουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις για γενικά οικονομικά-πολιτικά θέματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία, ελάχιστοι ήταν αυτοί που από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι και σήμερα έκανα το ίδιο για τα ζητήματα της περιοχής. Κύριοι και Κυρίες υποψήφιοι τον λαό δεν είναι καλό να τον θυμάστε ένα μήνα πριν τις εκλογές, η μάχη γίνετε κάθε μέρα. Τα προβλήματα στην περιοχή είναι πολλά, πρέπει η Αιτωλοακαρνανία  να αποκτήσει ισχυρό πολιτικό λόγο και να τρέξουν τα έργα που πρέπει, η δημόσια περιουσία να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνετε και όχι να ξεπουληθεί. Καλές οι γενικότητες για το πολιτικό σκηνικό και για τη οικονομική πολιτική. Θέλουμε να μας πείτε όμως τι θα διεκδικήσετε για τον τόπο και πως πιστεύετε ότι θα δώσετε πνοή στην Αιτωλοακαρνανία, όχι μετά τις εκλογές να εξαφανιστείτε πάλι, η μάχη είναι εδώ κάθε μέρα!
Ας σκεφτούμε όλοι ποιοι από όλους αυτούς είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν και ποιοι δεν μας ξέχασαν, ας σκεφτούμε ποιοι δεν εξυπηρετούν συμφέροντα και ποιοι δεν θέλουν το ξεπούλημα της χώρας και της δημόσιας περιουσίας, ας ψηφήσουμε αυτούς που ζουν με τα προβλήματα και είναι έτοιμοι να δώσουν αγώνα για αυτά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More