1 Μαΐ 2012

Μετά το Βενιζέλο μας απειλεί και ο Σαμαράς

Μετά το Βενιζέλο και το γνωστό «είσαστε της κρατικής τηλεόρασης», σε απειλές προς το «Κουτί της Πανδώρας» προχωρά και το περιβάλλον Σαμαρά. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης με επανειλημμένες αναρτήσεις στο προσωπικό του twitter απειλεί τον Κώστα Βαξεβάνη με το επιχείρημα ότι εργάζεται στη δημόσια τηλεόραση.
Αιτία είναι αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού «HOT DOC», όπου αναφέρεται ότι ο Α. Σαμαράς το 2009 ως υπουργός Πολιτισμού, μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές προχωρά σε αποχαρακτηρισμό αρχαιολογικής έκτασης στην περιοχή των Αρχαίων Αβδήρων, όπου βρίσκονται ακίνητα ενός στενού φίλου του και στελέχους της ΝΔ.
Τις ίδιες μέρες ο Α. Σαμαράς, ως υπουργός Πολιτισμού υπογράφει την παραχώρηση ακινήτου-φιλέτου στην Πλάκα σε ΜΚΟ του καθηγητή Σπύρου Φλογαϊτη, το όνομα του οποίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας για υπέρογκες χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών.
Ιδού τα έγγραφα που αποδεικνυουν τις δυο προεκλογικες «ρυθμίσεις» από τις αποκαλυψεις του HOT DOC.Περιμένουμε απάντηση αντι για απειλες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More