15 Μαΐ 2011

Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών για το 2011-2012


Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών για το 2011-2012Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών για το 2011-2012
Ποσοστό 8,41% ικανοποίησης αιτήσεων

Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, από το υπουργείο Παιδείας, οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2011-2012,

Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε 15.799. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 1.329 (ποσοστό 8,41%).

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι ίδιοι εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2011. Η απόσπασή τους βέβαια συνεχίζεται σ αυτήν την περίπτωση μέχρι τη λήξη της.

Από τα παραπάνω, εξαιρούνται όσοι από τους μετατιθέμενους εκπαιδευτικούς εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2011. Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οι Διευθυντές Διευθύνσεων και Προϊστάμενοι Γραφείων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Δείτε όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατίθενται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More