2 Ιουλ 2019

Ε, όχι και θεομπαίχτης και τσαρλατάνος ο Βελόπουλος!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μετά την αναφορά επίσημου εκπροσώπου της εκκλησίας για «δήθεν ιερά κειμήλια, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής» απάντησε: «Ας πάνε στη μονή Διονυσίου να ανακαλύψουν αν υπάρχουν ή όχι»
«Έχουμε καθήκον να παραμένουμε πιστοί στη διδασκαλία, χωρίς να παρασυρόμεθα από ψευδαδέλφους που δυστυχώς και στην εποχή μας προβάλλουν ως αληθή τα κίβδηλα και πλαστά» υποστήριξε ο Επίσκοπος Αμορίου,Νικηφόρος, ο οποίος υπάγεται απευθείας στην αρμοδιότητα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Πρόσθεσε ότι «όποιοι, είτε παρουσιάζοντας και προωθώντας μυθώδεις διηγήσεις ως εκπορευόμενες από τον ίδιο τον Χριστό, είτε επικαλούμενοι δήθεν ιερά κειμήλια, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, θέτουν τον εαυτό τους εκτός του πληρώματος της Εκκλησίας».
Είναι προφανές ότι τα παραπάνω αφορούσαν τον Κυριάκο Βελόπουλο, πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», ο οποίος βρήκε να απαντήσει τα παρακάτω (οι… επιστολές του Ιησού δεν βοήθησαν την ανορθογραφία):   
Με λίγα λόγια ο τύπος αυτός επιμένει! Γιατί πράγμα επιμένει το περιγράφει ο ίδιος στο δεύτερο μέρος του βίντεο όταν έλεγε:
«Συνέλληνές μου (…) επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου! Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός! Επιστολή δική του! (….). Νάτη! Αυτή εδώ είναι, την έγραψε ο ίδιος, ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας, γράφει επιστολή! Νάτη, ρε παιδιά, η επιστολή του Ιησού μας! Ο ίδιος ο Ιησούς τις έγραψε! Εδώ μέσα είναι»!
Ο ίδιος άνθρωπος – που σήμερα επιμένει και με… συγκίνηση έλεγε όσα μόλις διαβάσατε – μόλις έναν μήνα πριν ισχυριζόταν πως δεν εννοούσε ότι τα «χειρόγραφα» τα έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς. Μάλιστα, εκνευρίστηκε τόσο που αναφώνησε «θα τρελαθούμε τελείως»…
Κατόπιν όλων των παραπάνω θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Κυριάκο Βελόπουλο θεομπαίχτη και τσαρλατάνο; Μα, γιατί; Ο άνθρωπος επιμένει να υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για την… επικοινωνία του με τον Ιησού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More