27 Φεβ 2014

Τάταροι (Τούρκοι) νεοναζί (δηλ. ισλαμοφασίστες) στο πλευρό των ναζί της Ουκρανίας

tataroi-nazi

Από την πρώτη στιγμή το tribune τόλμησε να πει την αλήθεια για την Ουκρανία, ότι δηλαδή έγινε ναζιστικό πραξικόπημα που ανέτρεψε τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας.
Ο υπόλοιπος Τύπος κράτησε στάση αναμονής κι ως ένα βαθμό, ειδικά το megaλο κανάλι με τη δημοσιογραφία της πλάκας (δεν είναι τυχαίο που τα νούμερά του βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση), αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα της Μέρκελ, δηλαδή ότι οι εξτρεμιστές ήταν «δημοκράτες» κι ο Γιανουκόβιτς «δικτάτορας».
Εμείς επιμέναμε από την αρχή και μιλάγαμε για ναζιστικό πραξικόπημα και με πλήθος άρθρων και ενυπόγραφων αναλύσεων, των εξαιρετικών αρθρογράφων μας, τεκμηριώσαμε λέξη προς λέξη την αλήθεια.
Σήμερα, επιτέλους, οι εφημερίδες ξύπνησαν και αναφερόμαστε στο «Έθνος», το οποίο σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του, ευθέως πλέον μιλάει για το ναζιστικό καθεστώς που επιβλήθηκε στη χώρα και πάει κι ένα βήμα παραπέρα, δίνει σε φωτογραφία τον ηγέτη των Τατάρων – Τούρκων της Κριμαίας να χαιρετά ναζιστικά.
Μπράβο στο «Έθνος», που απεγκλωβίστηκε από τη δυτική προπαγάνδα, να δούμε κι αν τα ακριβοπληρωμένα ξεφτέρια του Mega αποφασίσουν να πουν μια φορά την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία και να θυμάστε. Οι Τούρκοι ήταν πάντα σύμμαχοι με τους Γερμανούς, όπως και οι Ουκρανοί.
tataroi-nazitribune.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More