18 Οκτ 2013

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΥΑΜ για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την εφαρμογή Κοινωνικού Τιμολογίου για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με την απόφαση θα υπάρχει πλήρης απαλλαγή κατά το μεγαλύτερο δυνατόν ποσοστό από την κατανάλωση και όχι από τα πάγια, μέχρι τα 40m3/τετράμηνο. Δικαιούχοι είναι όσοι υπάγονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και όσοι προτείνονται μετά από αιτήματα των Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων και μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε : « Στις περιόδους κρίσης που τα εισοδήματα για πολλούς συμπολίτες μας είναι ανύπαρκτα, έχουμε την ηθική υποχρέωση να τους στηρίζουμε με τέτοιες αποφάσεις. Η δημοτική αρχή έχει πάρει και άλλες πρωτοβουλίες για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας με δράσεις όπως το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό ιατρείο. Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη σχεδιάζουμε τις επόμενες δράσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών στήριξης των συμπολιτών μας, καθώς οι Δήμοι και η Εκκλησιά είναι οι φορείς που συμβάλουν ουσιαστικά στην ανακούφιση των συμπολιτών μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More