13 Φεβ 2012

Άη-Συμιώτες διαμαρτύρονται στον Δήμο Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου.

Οποία προσβόλη μεγαλύτερη από αυτή ,κύριοι των πολιτιστικών του δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου;;;; Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τοποθετείτε το ιερό μας πανηγύρι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και δη υπό την αιγίδα σας.
Οποία η θέση του Άη Συμιού σε αποκριάτικες εκδηλώσεις;;;
Ποιός ήταν ο εμπνευστής τούτης της "μεγάλης" και "ριζοσπαστικής" ιδέας;;;
Καλούμε όλους τους αγνούς Μεσολογγίτες να γυρίσουν την πλάτη και να αποδοκιμάσουν την αυριανή εκδήλωση.


...κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να μας πουν οπισθοδρομικούς και προκατηλειμμένους , σας καλούμε να σκεφτείτε την πράξη σας και να αναλογιστείτε τις ευθύνες του υπεχθέστατου συνειρμού των καρναβαλιών με το ιερό του πανηγυριού μας...

συντάκτες

Άη Συμιώτες πανηγυριστές

 πηγή:http://aisimios.blogspot.com

2 σχόλια:

Τι σχόλιο να κάνει κανείς για την δημοτική αρχή.Είναι μια δημοτική αρχή ανίκανη να αναγνωρίσει την διαφορά .Για αυτή η διοίκηση του δήμου,το καρναβάλι, ο Αη Σημειός είναι το ίδιο.Οι άνθρωποι είναι για τα καρναβάλια,από που κι ως που απαιτείται να υπάρχει αίσθηση αναγνώρισης της διαφορετικότητας των δύο εθίμων.Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πολιτιστική δυσχρωματοψία. δεν Βλέπουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει πολιτισμός .
Κύριε Καβάγια ο πολιτισμός είναι ανώτερη ανθρώπινη εσωτερική ανάγκη, λειτουργία ζωής που δεν την είχατε ,δεν έχετε και ούτε θα την αποκτήσετε ποτέ.
Με την πράξη σας αυτή απλούστατα αποδείχνετε για άλλη μια φορά την απόλυτη ανικανότητά σας να διαχειριστείτε πράγματα που με το δυσχρωματικό σας αντιαισθητικό γιαλι βλέπετε ως ίδια.Με την πράξη σας αυτή δείχνετε άλλη μια φορά την ρηχότητα της πολιτιστικής αίσθησης που σας διακρίνει .

Δικαιόπολις

Από υβρίδια Πα.Σο.Κ τι να περιμένει κανείς!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More