Συστατικά
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Τα βάζουμε στο ταψί, προσθέτουμε το κρασί, αρκετό ελαιόλαδο και το ψήνουμε στο φούρνο σκεπασμένο για 2 ώρες περίπου στους 160ο C. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο. Μετά τις δύο ώρες το ξεσκεπάζουμε και προσθέτουμε νερό, τα λαχανικά, τα μυρωδικά, το λεμόνι και τέλος το πιλάφι. Το ξαναβάζουμε στο φούρνο ξανά σκεπασμένο. Το ψήνουμε μέχρι να γίνει το πιλάφι και αποσύρουμε. Καλή σας όρεξη...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου