1 Φεβ 2017

E, όχι και «κωλοτούμπας» ο κύριος αντιπρόεδρος της ΝΔ!



Πολλά μπορεί να πει κάποιος για τον Αδ. Γεωργιάδη, αλλά «κωλοτούμπας» δεν είναι.  Αρκετά, πια, με τις κακίες, για τον κύριο αντιπρόεδρο, μέρες τώρα. 
Είναι δυνατόν; Λίγο ντροπή, πια, κύριοι! 
Μήπως θα ξεπεράσετε ακόμα και τα όρια της συκοφαντίας και θα υποστηρίξετε πως ο Αδ. Γεωργιάδης θα μίλαγε ποτέ για «λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη»;  
Είναι δυνατόν; Λαϊκιστής ο πρόεδρος της ΝΔ; Δεν νομίζουμε πως υπάρχει χειρότερη προσβολή, για εκείνον, τον δηλωμένο εχθρό του λαϊκισμου!  
Στο τέλος θα ακούσουμε πως ο Αδ. Γεωργιάδης ειρωνευόταν δημόσια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας και υπονοούμενα! Μήπως γέλαγε και μαζί του; Θα το πείτε και αυτό; 
Ντροπή και ξανά ντροπή, κύριοι. 
Αφορμή για τη συζήτηση περί «κωλοτούμπας» ήταν η γνωστή ανάρτηση του, για τους Εβραίους και το Ολοκαύτωμα. Μεταξύ άλλων ο κύριος αντιπρόεδρος επισήμανε:
«Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη».
Ο Αδ. Γεωργιάδης ήταν απόλυτος, δεν ανεχόταν κανέναν να υποστηρίζει πως προωθούσε το βιβλίο του Πλέυρη. Κι αν κάποιος τολμούσε κάτι τέτοιο ή κάτι ανάλογο, τότε απαντούσε χωρίς να μασάει τα λόγια του:  
«Είστε κοινός συκοφάντης και άξιος συνεχιστής του Γκέμπελς».
Για το θέμα δεν έχουμε παρά να επαναφέρουμε ένα πλήρες βίντεο από το jungle-report.blogspot.gr, που αποδεικνύει πως ο αντιπρόεδρος δεν είναι άνθρωπος της «κωλοτούμπας».
Δεν θα ήταν ποτέ ένας πολιτικάντης που χρησιμοποιεί μέχρι και το Ολοκαύτωμα. Ποτέ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More