27 Ιουν 2016

Οι Λαοί πετούν στα σκουπίδια της Ιστορίας τα πορνίδια της ΕΕ!


Το διευθυντήριο της ΕΕ επειδή δεν μπορεί να καταπιεί το κάζο που έπαθε άρχισε τα ιντερνετικά κόλπα με τις ΜΚΟ οργανώσεις του. Μαζεύουν υπογραφές να φύγει το Λονδίνο από τη Βρετανία και να προσδεθεί στην ΕΕ! Το ίδιο παιχνίδι για τη Σκωτία και την Ουαλία και πάει λέγοντας. Ακόμα και υπογραφές μαζεύουν για επανάληψη του αστικού δημοψηφίσματος!
Καθίκια, ευρωλάγνοι και χαφιέδες της παγκοσμιοποίησης ενωμένα λυσσάνε σε κάθε αντίθετη κίνηση όπου και να εκδηλωθεί. Βρώμικα και ύπουλα, από τον φαιδρό παλιάτσο Γιουνκέρ μέχρι τον τελευταίο Τσιπροχαφιέ, επιδίδονται στην φαιά προπαγάνδα. Φυσικά στο Λονδίνο δεν μπορούν να ρίξουν βόμβες και χρησιμοποιούν άλλα μέσα και τους ακολουθούν όλα τα χαϊβάνια της παγκοσμιοποιημένης σούπας. Όλο το τσούρμο των ιδεολογικών χαφιέδων έχει ξαμοληθεί για να μη σηκώσουν κεφάλι οι λαοί και γίνουν νοικοκύρηδες στον τόπο τους.
Στην Ελλάδα συνεχίζουν τη βρώμικη προπαγάνδα για να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές που βρίσκονται ή που θέλουν να πάνε στη Βρετανία. Μιλάνε τα κωλοκάναλα της διαπλοκής λες και η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να μετακινηθεί από τον χάρτη και να πλησιάσει πχ την Αυστραλία. Ακούγοντας τα κοπροκοματοσκυλάκια της ΕΡΤ νομίζει κανείς ότι η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε άλλο πλανήτη. Μια άλλη χυδαία δημοσιογραφική πόρνη, από εβδομαδιαίο μυξομάντιλο, ουρλιάζει λέγοντας ότι αυτοί που είπαν ΟΧΙ δεν ήταν αριστερό κίνημα διαμαρτυρίας αλλά λαϊκιστές και το ΟΧΙ μπορεί να γίνει ΝΑΙ όπως και στην Ελλάδα! Θα το θέλανε πολύ όλα τα νεοφιλελεύθερα φασιστάκια της ΕΕ. Τέτοια φαιά προπαγάνδα σε χώρα, μόνο σε ένα δορυφόρο της νεοφιλελεύθερης φασιστικής Γερμανίας μπορεί να συμβεί και σίγουρα με μια κυβέρνηση Τσίπρα, το σκυλάκι Λουλού του Σόιμπλε και της Μέρκελ.
Πιστά σκυλιά του νεοφιλελεύθερου φασισμού της ΕΕ οι Συριζαίοι χαφιεδίζουν όλη μέρα. Βγάζουν αφρούς από το στόμα όταν νοιώθουν την βουή των λαών που αγωνίζονται για ανεξαρτησία. Γι’ αυτό ο κυνικός, χυδαίος και αμοραλιστής Τσίπρας γαβγίζει καταγγέλλοντας λαϊκιστές όλους τους αγωνιστές για αυτοδιάθεση των λαών. Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που αποκαλύπτεται ένας ένας μπροστά στα μάτια του πλήθους που πίστεψε αυτά τα σκουπιδάκια του καπιταλισμού οι οποίοι πουλάνε όχι απλά τις ιδέες τους αλλά και την μάνα τους για να παραμείνουν σε μια καρέκλα. Είναι πολιτικοί φελλοί και απατεώνες, οι οποίοι συνειδητά είπαν ένα σωρό ψέματα, παίζοντας τον ρόλο που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους, οι δολοφόνοι των Βρυξελών.
Ο «σοβαρός» Παπαδημούλης, αυτός ο κομπλεξικός τύπος που είναι στα όρια του φαιδρού και του γελοίου, βγήκε στην τηλεόραση για να πει ότι οι άνω των 60 ψήφισαν υπέρ του Brexit και έτσι έθαψαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Αυτή είναι η φτηνιάρικη και χυδαία επιχειρηματολογία των χαφιεδοτσιπρέων. Εισπράττουν πολλά λεφτά από τους δολοφόνους των Βρυξελών για να κάνουν αυτή τη βρώμικη δουλειά. Ότι είπαν και λένε είναι χυδαία ψέματα. Μόνο κατά λάθος μπορεί να ειπωθεί κάποια αλήθεια από τέτοιας πάστας σκυλανθρώπων.
Το λαϊκό κίνημα που έρχεται, κάτι τύπους σαν τον «σοβαρό» Παπαδημούλη, δεν θα χρειαστεί καν να τους θάψει γιατί είναι ήδη πολιτικά νεκροί. Τα πολιτικά τους πτώματα θα μυρίζουν βρωμιά και δυσωδία, θυμίζοντάς μας την ΕΕ και τον ρόλο που έπαιξε στην χρηματοδοτούμενη μετάλλαξη και κατασκευή ανθρώπων και κινημάτων.
Πίσω σκυλάνθρωποι του Σύριζα!
Ζήτω το Brexit! Εμπρός για Grexit!
Με μονομερή διαγραφή χρέους και διάλυση της ΕΕ!
Οπαδός του Grexit
Αθήνα, 26-06-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More