31 Οκτ 2015

Κώστα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα

maxresdefault-630x400Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι ο Κων/νος Καραμανλής πριν γίνει Εθνάρχης των Ελλήνων φιλοδοξούσε να γίνει Φύρερ στη θέση του Φύρερ.
Συγκεκριμένα, απόρρητο έγγραφο της CIA με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962 παρουσιάζει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Κων/νο Καραμανλή και Κων/νο Τσαλδάρη ως πράκτορες των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων και συνεργάτες του Μαξ Μέρτεν, σφαγέα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
(Περισσότερα σχετικά με την υπόθεση Μέρτεν μπορείτε να διαβάσετε στο Wikipedia.)
Όπως φαίνεται, το όνομα του Εθνάρχη από τα LIDL εμφανίζεται σε λίστα πρακτόρων των ναζί κατά την περίοδο της Κατοχής αλλά η τότε ελληνική κυβέρνηση έγλειψε κατουρημένες ισραηλινές ποδιές, ώστε ο πίνακας να μην εμφανιστεί στη δίκη ενός άλλου μπουμπουκιού των ναζί, του Άντολφ Άιχμαν, υπεύθυνου για την εξολόθρευση εκατομμυρίων Εβραίων.
Η ύπαρξη αυτού του εγγράφου αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αν σκεφτεί κανείς ότι ο Κων/νος Καραμανλής υπήρξε και πράκτορας της CIA με την ίδια φυσικότητα που ο Γεώργιος Παπανδρέου υπήρξε πράκτορας των Άγγλων. Πω πω κάτι πατριώτες!
Κι έτσι ο Κων/νος Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός, μετά Τριανταφυλλίδης, μετά ξανά πρωθυπουργός και τελικά πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πάλι καλά που δεν κατέληξε Πλανητάρχης.
Μπορεί ο Κων/νος Καραμανλής να απέκτησε στα τελειώματά του το προσωνύμιο “Ο Εθνάρχης” αλλά σε όλους εμάς που έχουμε διαβάσει 2 γραμμάρια Ιστορίας θα μείνει γνωστός με ένα και μόνο προσωνύμιο: Ο Σκατόψυχος.
Η πρώτη πρωθυπουργική θητεία του Σκατόψυχου, η περίφημη “οκταετία του Καραμανλή” (1955-1963) περιλαμβάνει μια λίστα σκανδάλων που δεν έχουν τελειωμό, όπως οι παγωμένες πιστώσεις, η Επιτηρούμενη Ζώνη, τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, η παροχή αμνηστίας στους ναζί εγκληματίες για να πάρουμε δάνειο από τη Δ. Γερμανία, οι πριγκηπικοί γάμοι, οι εκλογές βίας και νοθείας με το περίφημο σχέδιο “Περικλής”, η δολοφονία Λαμπράκη και άλλα πολλά που ξεπεράστηκαν σε αριθμό μόνο από την πενταετία (2004-2009) του ανιψιού του Κωστάκη “χοτ ντογκ” Καραμανλή.
Τα λεφτά που φαγώθηκαν από τη Δεξιά εκείνα τα χρόνια δεν πρόκειται να φαγωθούν ποτέ ξανά από κανέναν.
Πάντως, η σχέση του Κων/νου Καραμανλή με το ναζιστικό καθεστώς και η μετέπειτα πορεία του δε θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, αφού είναι γνωστό και στον τελευταίο ανιστόρητο αυτού του τσίρκου που λέγεται Ελλάδα ότι ολόκληρο το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος στελεχώθηκε από τους συνεργάτες των Γερμανών. Δοσίλογοι, μαυραγορίτες, αντικομμουνιστές, ταγματασφαλίτες, χίτες παρέλαβαν τα κλειδιά της χώρας από τα χέρια των Γερμανών και έχτισαν περιουσίες με τη μορφή ελβετικών καταθέσεων.
Μην κοιτάτε τον Κων/νο Μητσοτάκη που έφτασε στο σημείο να τρώει επί Κατοχής 3 φασολάδες από 3 διαφορετικά συσσίτια τη μέρα, τη στιγμή που άλλοι ψοφολογούσαν από την πείνα. Αυτός ήταν αντιστασιακός.
Δεν είναι καταπληκτικό που οι τωρινοί υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επικαλούνται τις ιδρυτικές αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης του Σκατόψυχου για να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές του μέσου νεοδημοκράτη;
Μα φυσικά και είναι. Ο δοσιλογισμός και ο ναζισμός έχουν πάψει να είναι ταμπού στην Ελλάδα καιρό τώρα. Οι ΕΑΜοβούλγαροι φταίνε για όλα που δεν άφησαν την πατρίδα να γίνει υπερδύναμη, ώστε να φάνε οι εθνικόφρονες ακόμα περισσότερα από όσα έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε.
Πώς σκατά αλλιώς η Χρυσή Αυγή θα ήταν σταθερά τρίτη δύναμη τα τελευταία χρόνια;
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Το έγγραφο της CIA δεν αποτελεί απόδειξη από μόνο του. Αποτελεί τη μαρτυρία ενός διπλωματικού υπαλλήλου της Ελλάδας στο Ισραήλ, του Ιωάννη Μοσχόπουλου, ότι στη δικογραφία της δίκης του Άιχμαν εμφανίστηκε ο περιβόητος πίνακας με το όνομα του Καραμανλή. Από την άλλη, δε μπορεί και να αγνοηθεί. Καλό θα ήταν ο πίνακας, αν υπάρχει, να ζητηθεί και να βγει στη δημοσιότητα. Τί λέω τώρα ε;)
Η καραμανλική σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More