29 Οκτ 2015

AKKEΛ:Εδώ και 4 χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατακλέβουν τις επιδοτήσεις των αγροτών.

AKKEΛ:Εδώ και 4 χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατακλέβουν τις επιδοτήσεις των αγροτών.
Το ότι εδώ και 4 χρόνια οι κυβερνήσεις-συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κήρυξαν στάση πληρωμών στον αγροτικό κόσμο της χώρας είναι γεγονός....Όπως γεγονός είναι πως οι εξισωτικές,τα βιολογικά,οι εγχώριες φυλές και πλήθος άλλων επιδοτήσεων έγιναν μισθοί,συντάξεις και δόσεις στο ΔΝΤ, και χορηγίες στον πεντακομματικό μονοιδεολογισμό του αμαρτωλού και αλλότριων συμφερόντων πολιτικού συστήματος της Ελλάδας.
Εδώ και μερικές ημέρες θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση, χρήματα της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά ούτε βλέπουμε μα ούτε ακούμε απο την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Όπως είναι φυσικό ο αγροτικός κόσμος γνωρίζοντας και βιώνοντας τα τελευταία χρόνια τι θα πει να αναμένεις πληρωμές απο πολιτικούς μπαταχτσίδες-απατεώνες, ανησυχεί. Ανησυχεί για το αν τελικά θα πληρωθεί τα χρήματα που δικαιωματικά του αντιστοιχούν ή θα τα κλέψουν και αυτά όπως τόσες και τόσες προηγούμενες πληρωμές....
Αυτό που τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι γιατί αν δεν πληρώσεις 1 μήνα μισθούς-συντάξεις είναι στάση πληρωμών-χρεωκοπία ενώ μπορείς να μην πληρώνεις εδώ και 4 χρόνια τον αγροτικό κόσμο και να μην τρεχει τίποτα. Πως απαιτείς απο τους αγρότες να σου πληρώσουν φόρους, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας,, εταιρείες πιστοποίησης για τα βιολογικά, τον νταβατζή Σάλλα με την ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τις δηλώσεις καλλιέργειας, δάνεια,ΟΓΑ,ΕΛΓΑ,ΔΕΗ,ΤΟΕΒ κλπ με δυσβάσταχτους τόκους υπερημερίας όταν το κράτος για 4 χρόνια έχει κλείσει την κάνουλα των επιδοτήσεων που τις περισσότερες φορές είναι ευρωπαικά κονδύλια....Εδώ πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του αγροτικού κόσμου και μια καταφανής απάτη κατά των ανθρώπων που παράγουν πραγματικό πλούτο για την χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More