15 Οκτ 2015

Δήμοι Μεσόγεια Αττικής : Γερμανοτσολιάς όποιος βουλευτής ψηφίσει το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

Την πιο σκληρή επίθεση που έχει δεχθεί μέχρι τώρα η συγκυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου , δέχθηκε από τους Δήμους των Μεσογείων Αττικής .
Σ΄ανακοίνωσή του , ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου – Μεσογαίας,
Σωτήρης Μεθενίτης, προειδοποιεί τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν « δώσει θετική ψήφο στο επαίσχυντο άρθρο 13, που στην κυριολεξία και πολιτικά, θα λειτουργήσει (το θυμόσαστε φαντάζομαι), ως Γερμανοτσολιάς! Από την Ιστορία γνώριζα, ότι στην Κατοχή υπήρξαν τέτοιοι, ακροδεξιοί! Εν έτει 2015, ελπίζω να μην υπάρξουν όμοιοί τους και πολύ περισσότερο, «αριστεροί, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μεθενίτης καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι « με μια απαράδεκτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη (άρθρο 13), του υπό συζήτηση Νομοσχεδίου, η εθνικά υπερήφανη Κυβέρνησή μας, πάει να χαρίσει πολλά εκατομμύρια Ευρώ στους Γερμανούς και άλλους μεγαλομετόχους του Διεθνούς Αεροδρομίου, σε βάρος και υπεξαιρώντας τα, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, καταργώντας και αναδρομικά τα οφειλόμενα τέλη!».
Την ώρα που ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει ήδη προσφύγει δικαστικώς, για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα και συμβασιοποιημένα αντισταθμιστικά τέλη του Διεθνούς Αεροδρομίου, όπως και οι όμοροι Δήμοι των Μεσογείων.
« Επειδή και οι κούφιες μεγαλοστομίες , τονίζει έχουν τα όριά τους και ο πατριωτισμός και η φιλολαϊκή πολιτική του καθενός μας, κρίνεται στη πράξη και μόνο εκεί, καλούμε τους εξής, να πάρουν άμεσα και ονομαστικά θέση και να ζητήσουν την άμεση απόσυρση, του εξευτελιστικού για την σοβαρότητα και αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας, άρθρου:
-Τους δεκαπέντε (15), ένα προς ένα, Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής και ειδικότερα, τους πλειοψηφούντες, έξι (6), αριστερούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
-Την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου!
Τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη!»
Όπως αναφέρει , « τα χρονικά περιθώρια αντίδρασης, είναι μόλις δυο ή τρεις ημέρες, τα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται ξένα και ελαφρύνονται από πολλά εκατομμύρια Ευρώ, όταν και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, δέχεται μια τρομερή φοροεπιδρομή, που του στερεί και τα τελευταία πέντε Ευρώ!».
Και προειδοποιεί ότι « οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια των Μεσογείων, θα αντιδράσουμε αμέσως και από κοινού, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα (1) Αεροδρόμιο στο κόσμο, που να μην πληρώνει αντισταθμιστικά τέλη!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More