3 Ιουλ 2013

Χρυσή Νέα Ελλάδα



πιτσιρικος

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή. Ο Βύρων Πολύδωρας πήρε τοις μετρητοίς την προχτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και άρχισε τα καλέσματα.
Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Χρυσή Αυγή, οπότε η δήλωση Πολύδωρα για συνεργασία έγινε μάλλον για το ξεκάρφωμα· ότι δηλαδή οι ακροδεξιοί που έχουν κυριαρχήσει μέσα στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή.
Το πιο ωραίο είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή επειδή την θεωρούν αντισυστημική. Πιο μαλάκας πεθαίνεις.
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Βύρων Πολύδωρας προσπάθησε να τις διασκεδάσει, λέγοντας πως είναι Κολοκοτρώνης αλλά δεν τον έχω δει ποτέ χωρίς φουστανέλα, οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται τα κωλομέρια του.
Είδαμε μέσα σε δυο μέρες τον Μάκη Βορίδη της ΕΠΕΝ να επιτίθεται στον Ανδρέα Παπανδρέου -από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας-, και τον Βύρωνα Πολύδωρα να κάνει καλέσματα στην Χρυσή Αυγή.
Και τα καλύτερα έρχονται.
Η Δεξιά δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει όλες τις μάσκες και να ενωθεί. Κεντροδεξιοί, δεξιοί, νεοφιλελεύθεροι, φασίστες και νεοναζί, όλοι μαζί αγαπημένοι.
Μόνο η Αριστερά δεν ενώνεται με τίποτα. Οι «αριστεροί» της ΔΗΜΑΡ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συγκυβερνήσουν με την ακροδεξιά του Σαμαρά. Ούτε με την Χρυσή Αυγή θα τους πείραζε να κάνουν μια συνεργασιούλα. Με τα άλλα αριστερά κόμματα, όμως, το απέκλεισαν από την αρχή.
Ωραία φάση η Αριστερά. Θα τους μαζεύουν νύχτα από τα σπίτια τους οι φασίστες, και αυτοί ακόμα θα κατηγορούν ο ένας τον άλλον για ρεφορμισμό.
Δεν πειράζει, παιδιά. Θα ενωθούμε στα ξερονήσια.
Αν κι ακόμα και τότε, δεν είναι και τόσο σίγουρο.
(Εν τω μεταξύ κοίτα τον Πολύδωρα -και τους άλλους Πολύδωρες-, σκέψου ότι κάποιοι τον ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο, και θα καταλάβεις πως, για να μιλάμε για ελπίδα, θα πρέπει να εξολοθρευθούν όλοι οι Έλληνες άνω των 5 ετών.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More