10 Μαρ 2013

Παράδειγμα προς μίμηση το Μεσολόγγι!


Η δυναμική αντίσταση των πολιτών της Ιερής τούτης πόλης δείχνει ότι ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. 
Η αδιαφορία και το θράσος των κυβερνόντων σήμερα αποδεδείχθηκε για ακόμη μια φορά! 
Παρόλους τους τραυματισμούς που προκάλεσαν τα ΜΑΤ  νωρίς το πρωί για να υποστηρίξουν το σύστημα που υπηρετούν δεν συγκίνησαν καθόλου τον υπάλληλο της «δεξιάς» που δεν θέλησε καν να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο! Συνεχίζοντας την αντιλαϊκή  πολιτική του και αποδεικνύοντας την ανικανότητα του τράπηκε σε φυγή αδιαφορώντας για τους τραυματίες που άφηνε πίσω το βουλευτικό αυτοκίνητο. Το έργο του  για αυτόν τον τόπο ο Σαλμάς, άφησε  να το συνεχίσουν τα  ΜΑΤ και η αστυνομία  που συνέχιζαν να τραυματίζουν άοπλους πολίτες μετά την φυγή του. Οπλισμένοι σαν αστακοί έδειχναν τόσο πωρωμένοι και προσηλωμένοι με την «δουλειά» τους παραβλέποντας την εξαθλίωση που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειες τους και οι άοπλοι πολίτες που ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά!


Υ.Γ  Δυστυχώς αρκετοί Μεσολογγίτες ήταν μέσα και έξω από το ξενοδοχείο για να γλύψουν ή να κάνουν τη δουλειά τους όπως συνηθίζουν, παραβλέποντας τι έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση και τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή!




Τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε γράφουν για τα γεγονότα:

SKAI - ‎πριν από 5 λεπτά‎
Σπουδαστές των ΤΕΙ, κάτοικοι από το Μεσολόγγι και την Ναύπακτο, που διαμαρτύρονται για το σχέδιο Αθηνά έκαναν πορεία.
Yahoo! Ειδήσεις
Sofokleousin.gr
Rodiaki.gr
Αττική Περιφέρεια
Τα Νέα Οnline

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More