10 Ιαν 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΨΥΠΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΕΨΥΠΕΑ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ) με αφορμή την διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής  που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους κάτωθι:
1.       Το Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου, το οποίο αφιλοκερδώς παρουσίασε την κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Φαντασμένος».
2.       Τη Σχολή Χορού της κυρίας Νίκης Παξινού, η οποία αφιλοκερδώς παρουσίασε με τους μαθητές της και με τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας μουσικοχορευτική παράσταση «Ο χορός των Χριστουγέννων».
3.       Τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, το κατάστημα παιχνιδιών του κυρίου Κωνσταντίνου Κουτσαγγέλη και το βιβλιοπωλείο Μελάνι του κυρίου Γεώργιου Ζέρβα καθώς με τις χορηγίες τους προμηθευτήκαμε δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά του Κέντρου Ημέρας.
4.       Το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου για τη διάθεση της αίθουσας του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Η γιορτή παρουσίασε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή των περισσοτέρων γονέων και παιδιών της ΕΨΥΠΕΑ. Το συνολικό πρόγραμμα της γιορτής έδωσε ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά. Θερμές ευχαριστίες και ευχές σε όλους για μια Χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και χαρά.


Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More