9 Ιουλ 2018

Ξεκινάει το 7ο "ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ" - Αιτωλικό 2018

Ένα ακόμη όμορφο θεατρικό ταξίδι ξεκινάει σε λίγες μέρες: "Θεάτρου Όψεις" - 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων. Αιτωλικό 2018.
Δύο Θεατρικές Ομάδες του Νομού μας (Παναιτώλιο, Παραβόλα), μία από τα Τρίκαλα και μία από την Αθήνα. Και φυσικά η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"!
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:
11 Ιουλίου, Τετάρτη – Τελετή Έναρξης.
«Η γυναίκα μου φάντασμα» του Νόελ Κάουαρντ. Θεατρική Ομάδα Πολιτιστ. Συλλόγου «Χρήστος Καπράλος», Παναιτώλιο.
Ανοικτό θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.15 μμ
18 Ιουλίου, Τετάρτη – «Πρόταση Γάμου» του Άντον Τσέχωφ.
Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Παραβόλας. Ανοικτό θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.15μμ
20 Ιουλίου, Παρασκευή – «Κάτι από… Disco». Πρωτότυπο σενάριο από την Θεατρική Ομάδα.
Θεατρική Ομάδα «Οναρ» Πολιτιστ, Συλλόγου Ζάρκου Τρικάλων. Ανοικτό θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.15μμ
22 Ιουλίου, Κυριακή – Θεατρικό Σχήμα «Γιάξε Μπόρε» – Αθήνα. «Πέρασε ένας χρόνος…». Επτά νέοι ηθοποιοί, με όχημα την ελληνική παράδοση και την ιστορία του 20ού αιώνα, γίνονται αφηγητές-επισκέπτες, διερευνώντας τι είναι αυτό που τους στοιχειώνει σήμερα.
Αύλειος χώρος Πολιτιστ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό» ( όπισθεν Δημαρχείου Αιτωλικού)
1η Αυγούστου – Τετάρτη -Τελετή Λήξης. Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό». Δείπνο Ηλιθίων» του Φρανσίς Βεμπέρ. Ανοικτό θέατρο Αιτωλικού, ώρα 9.00μμ.

https://theatropsis.weebly.com/

PictureΗ ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό 7ο "Θεάτρου Όψεις" - Αιτωλικό 2018.Θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί την 1η Αυγούστου στην Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ!
Φωτογραφία του χρήστη Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό".
H Έφη Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Tριχωνίδος (Aγρινίου). Tέλειωσε τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Aθηνών, με καθηγητές τον Δημήτρη Pοντήρη και τον Γιάννη Σιδέρη Έπαιξε με το Πειραϊκό Θέατρο τραγωδία στην Eλλάδα και το εξωτερικό. Kατόπιν συνεργάστηκε με θιάσους της Έλλης Λαμπέτη, Bεργή, Μάνου Kατράκη, καθώς και με πολλούς άλλους. Απετέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε».Έζησε για μεγάλο διάστημα στον Kαναδά, όπου παρακολούθησε Aγγλική Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο Sir George Williams, του Μόντρεαλ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παράλληλα με το θέατρο, δίδαξε την αγγλική γλώσσα. Συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, στην τηλεόραση και σε ελληνικές και ξένες ταινίες. Το συγγραφικό της έργο αποτελείται από θεατρικά έργα, διηγήματα, παιδική λογοτεχνία, μεταφράσεις.Έχει γράψει τα βιβλία: «Μωρόσκλαβο, ο κρυμμένος θησαυρός», «Πως γλυκαίνουν οι τσουκνίδες» και «Λειτουργικό για τον Νοέμβρη του 1973».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια (ΕΡΤ) και τη σειρά Δούρειος Ίππος του (ΑΝΤ1).
Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα της απετέλεσε όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της «Θεοπούλας» στη σειρά Στο Παρά 5.

Το 2006 πρωταγωνίστησε και στη δραματική σειρά My family and other animals που προβλήθηκε απο το BBC και στην ταινία " Όπα" που γυρίστηκε στην Πάτμο και σε άλλα νησιά.
#Θεάτρου_Όψεις_20180 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More