12 Ιουλ 2017

Χρυσή Αυγή: Και δολοφόνοι και προδότες (καθ’ ομολογίαν τους)

Ο Μιχαλολιάκος, ο αρχιΕΠΕΝίτης, o αρχηγός της νεολαίας του κόμματος που έφτιαξε ο Παπαδόπουλος από τον Κορυδαλλό, «ξαφνικά» μίλησε για προδοσία της Κύπρου από τη δικτατορία! Μετά, βέβαια,  για να  τα μπαλώσει, ισχυρίστηκε πως δεν έφταιγε μόνο η χούντα αλλά και οι πολιτικοί…
Στη συνέχεια, μάλιστα, υποστήριξε πως το κόμμα του, η Χρυσή Αυγή, δεν εκπροσωπεί τη χούντα!
Πάμε τώρα να δούμε τα γεγονότα: 
  • Δείτε το βίντεο με τον αρχιναζί Μιχαλολιάκο να λέει για «προδοσία» της χούντας στην Κύπρο.
  • Αμέσως μετά δείτε το βίντεο με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, τον Χρήστο Παππά, για να καταλάβετε πόσο δεν εκπροσωπούν τη χούντα αυτοί οι τύποι, να κρατάει περήφανα τη σημαία με το πουλί της χούντας
  • Στη συνέχεια καμαρώστε τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου με τον Ντερτιλή. Ακολούθως, δείτε τον Ντερτιλή σε χουντική – δολοφονική δράση με ολίγα λόγια για το «έργο» του.
  • Και για το τέλος τα «καλύτερα»: Ύμνοι για τον Παττακό από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και από τα στελέχη της. 
Με δύο λόγια: Ξέραμε ότι είναι δολοφόνοι και μάλιστα καθ’ ομολογίαν τους. Το γιατί είναι δολοφόνοι οι ναζί της Χρυσής Αυγής (καθ’ ομολογίαν τους) το γνωρίζουμε, όπως το έμαθε και όλη η Ελλάδα, ακούγοντας τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο να το παραδέχεται: (Nίκος Μιχαλολιάκος: «Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε» – ηχητικό εδώ).
Τώρα προχώρησαν και σε δεύτερη ομολογία: Ότι ως γνήσιοι εκπρόσωποι και θαυμαστές της χούντας είναι και προδότες. Αλλά κι αυτό το ξέραμε, από την εποχή των ταγματασφαλιτών. 
Θαυμάστε τους:  
Αυτοί που κρατάνε περήφανα το πουλί της χούντας μιλάνε για την Κύπρο! 


Ντερτιλής – Μιχαλολιάκος, Δεκέμβριος 2012

Ο Ντερτιλής επί τω έργω
 
«To μεσημέρι της 18ης Νοέμβρη 1973, ο ταγματάρχης Ντερτιλής (αυτός με τον οποίο φωτογραφιζόταν ο Μιχαλολιάκος κρατώντας του σεβάσμια το χέρι) βρισκόταν με το υπηρεσιακό του τζιπ έξω από την κατεστραμμένη πύλη του Πολυτεχνείου. Απέναντι, Πατησίων και Στουρνάρη, οι αστυφύλακες χτυπούσαν ένα νεαρό, που προς στιγμήν τους ξέφυγε. Όχι όμως κι από τον Ντερτιλή. Ο Ντερτιλής έβγαλε από το μπουφάν το περίστροφο και πυροβόλησε. 
«Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο», περιγράφει στην κατάθεσή του ένα χρόνο αργότερα ο οδηγός του Ντερτιλή – ο 21 ετών τότε Αντώνης Αγριτέλης – και συνεχίζει: «Μετά το φόνο ο Ντερτιλής σαν να μη συνέβαινε τίποτα μπήκε στο τζιπ και χτυπώντας με στην πλάτη μου είπε: «Με παραδέχεσαι, ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι!»»…» (από το άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου  «Οι “ανύπαρκτοι” νεκροί του Πολυτεχνείου…»).
Δεξιά στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε παλιότερα τρικάκια των ναζί για τους «ανύπαρκτους» νεκρούς του Πολυτεχνείου. Διαβάστε περισσότερα για τους «ανύπαρκτους» νεκρούς του Πολυτεχνείου και τη Χρυσή Αυγή στο άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου εδώ.

Στη φωτογραφία ακριβώς από κάτω ο Ντερτιλής επί τω έργω.


‘Υμνοι για τον Παττακό 
Ποιος ήταν ο Παττακός ξέρουν πολλοί. Για τους λίγους που δεν ξέρουν αρκεί το βίντεο που ακολουθεί.
Στην αρχή του βίντεο λέει για τα βασανιστήρια επί χούντας: «Όλα αυτά είναι ψέματα. Κανένας δεν τους άγγιξε ποτέ». Χρόνια αργότερα απαντάει για τα βασανιστήρια στον αξιωματικό, με αντιδικτατορική δράση,  Σπύρο Μουστακλή. Η απάντηση του Παττακού αναφέρεται σε όλους αυτούς που βασάνισε η χούντα (στο 0.43 του βίντεο): «Καλά του κάναμε. Να ησυχάσουμε.  Η δύναμη επιβάλλεται δια παντός τρόπου. Ό, τι δεν λύνεται, κόβεται. Σπαθί».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More