13 Απρ 2016

«Προξενήτρα» του γιου του Κοκού…

...θεωρεί «καλό παιδί» τον αρχιναζιστή, Νίκο Μιχαλολιάκο

καρατζαφερης
Ο Γ. Καρατζαφέρης επανήλθε και δήλωσε την ταυτότητα του. Θεωρεί «καλό παιδί» τον αρχηγό της ναζιστικής Χρυσής Αυγης, Νίκο Μιχαλολιάκο. Θέλει τον Κοκό σε ρόλο «πρεσβευτή καλής θελήσεως» για την Ελλάδα. Αναφέρθηκε και στον γιο του Κοκού, τον Νικόλαο, δηλώνοντας: «Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας γονιός που δεν θα τον ήθελε για γαμπρό του». 
Τα παραπάνω (και πολλά άλλα) τα δήλωσε  στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή «Στον ενικό», με τον Ν. Χατζηνικολάου, στο STAR.
Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου (με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και για τη σταθερότητα των απόψεών του σε μια σειρά ζητήματα… Πάντως, ο Γ. Καρατζαφέρης φαίνεται πως είναι σταθερός στις απόψεις του στα κρίσιμα για την πολιτική του πορεία: Ακροδεξιός λόγος, αγάπη για τον Κοκό και συμπάθεια για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. 
Ο Γ.Καρατζαφέρης, στο νέο του πολιτικό εγχείρημα, είναι παρέα με τον Τάκη Μπαλτάκο, τον συνομιλητή της Χρυσής Αυγής επί Αντώνη Σαμαρά.
Τραγούδι με τίτλο «Το προξενιό του πρίγκιπα» δεν βρήκαμε. Το τραγούδι που ακολουθεί (με τίτλο «Η προξενήτρα») είναι μια χαρά για την περίπτωση. Οι στίχοι είναι του αξέχαστου Κώστα Βίρβου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More