22 Μαρ 2016

Η.Π.Α: Tα 23 δις θα φτάσουν oι πωλήσεις κάνναβης

Lakewood, CO - MARCH, 4:   Jars of medical cannabis line the shelves inside a Good Meds medical cannabis center in Lakewood, Colorado, U.S., on Monday, March 4, 2013.   This is at a Good Meds medical cannabis center in Lakewood, and is one of the facilities that Kristi Kelly, Co-Founder of Good Meds Network, operates. (Photo by Matthew Staver/For The Washington Post via Getty Images)
Στα 23 δις μέχρι το 2020 οι πωλήσεις ιατρικής και ψυχαγωγικής κάνναβης
H κάνναβη γίνεται γρήγορα η μεγαλύτερη, ημι-νόμιμη επιχείρηση σε όλη τη χώρα, με τις πωλήσεις πέρυσι να φτάνουν τα 5,7 δις $ και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να εργάζονται σε επιχειρήσεις κάνναβης (καλλιέργεια, συσκευασία πωλήσεις) και να πληρώνουν φόρους.
Το Κολοράντο, η Αλάσκα, το Όρεγκον και η Ουάσιγκτον έχουν νομιμοποιήσει τη ψυχαγωγική χρήση για ενήλικες, και 23 πολιτείες μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια επιτρέπουν κάποια μορφή ιατρικής χρήσης. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η κάνναβη παραμένει ένα παράνομο ναρκωτικό σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
Σε όλη τη χώρα, χιλιάδες άνθρωποι σπεύδουν στη βιομηχανία, και αγωνίζονται να εργαστούν μέσα σε ένα συνονθύλευμα αντικρουόμενων νόμων (τοπικών, πολιτειακών, ομοσπονδιακών), πολλές φορές χωρίς λογαριασμούς σε τράπεζες, οι οποίες φοβούνται τους ομοσπονδιακούς νόμους και βλέπουν επιφυλακτικά την κάνναβη.
Η βιομηχανία αναμένεται να αυξηθεί το 2016, ιδιαίτερα εάν οι ψηφοφόροι της Καλιφόρνιας αυτό το φθινόπωρο αποφασίσουν να νομιμοποιήσουν τη ψυχαγωγική χρήση, σύμφωνα με την έρευνα της ArcView και της New Frontier, που εστιάζουν σε ανάλυση δεδομένων σχετικά με την κάνναβη. Μέχρι το 2020, οι πωλήσεις ιατρικής και ψυχαγωγικής κάνναβης θα φτάσουν τα 23 δισεκατομμύρια δολάρια.
legalit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More