25 Μαρ 2016

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΤΗΣ ΑΚΑΚΙΑΣ

Φωτογραφία του χρήστη Κέντρο Λόγου και Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος".
Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 που η Ακακία συμπληρώνει ένα χρόνο ακριβώς από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας, τελειώνει και η έκθεση «ΑΚΑΚΙΑ – Το ταξίδι της ζωής μου».
Και όπως πρωτότυπα ξεκίνησε με δρώμενα που είχε σκηνοθετήσει η επιμελήτρια της έκθεσης Ζέτα Λάττα, έτσι και αύριο το βράδυ πρωτότυπα θα τελειώσει με ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα από τις 7.30΄μέχρι τις 7.55΄ το απόγευμα ο Βασίλης Μαλάμος, ο Λεωνίδας Καραγιώργος και η Μαρίνη Τσικνιά με τις κιθάρες τους οι δύο πρώτοι και το μαντολίνο της η τρίτη θα παίξουν Prelude No1 - V.Lobos, Prelude - Δ. Φάμπα, Alemande BWV 996 - J.S.Bach, Mazurka “Marieta” - F. Tarrega, Εκδρομή - Ν. Μαμαγκάκη, Romance - Γ. Γιακομάκη, Romeo & Juliet - S. Prokofiev, Tango, Godfather theme - N. Rota, Serenade - F. Schubert και Libertango - A. Piazzola.
Από τις 8 μέχρι τις 8.25΄ η Χριστίνα Σταματάτου με το ακορντεόν της θα παίξει la foule, padam padam, la cumparsita, el chooclo, filoumena, και accordion waltz Calexico.
Από τις 8.30΄ μέχρι τις 8.55΄η Φρόσω Γατσώρη θα παίξει στο πιάνο Erik Satie, Olivier Tousaint, Yann Triersen και L. Schatz.
Τέλος από τις 9 μέχρι τις 9,25΄ο σαξοφωνίστας Θωμάς Γιαννακόπουλος θα παίξει κομμάτια Jazz και με αυτό τον τρόπο θα κλείσει και η αυλαία η έκθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More