19 Οκτ 2015

Ο Κομμουνιστής Δήμαρχος της Πάτρας κάνει έργα από δημοτικές υπηρεσίες χωρίς εργολάβους!


Ο Κομμουνιστής Δήμαρχος της, Κώστας Πελετίδης, κάνει την διαφορά, και πράττει πραγματικά Αριστερά!
Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας. Ηδη τόνοι χωμάτων έχουν στρωθεί σε μία μεγάλη έκταση στην οποία πριν ήταν σκουπιδότοπος. Ετσι ο χώρος αναψυχής στα ευκάλυπτα, κοντά στην έξοδο του νέου λιμανιού επεκτείνεται. 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο χώρος θα παραδοθεί στους Πατρινούς και θα περιλαμβάνει, γκαζόν, χώρο περιπάτου, χώρο για ποδήλατα mountain, αλλά και για άλλες δραστηριότητες. 
Το σημαντικότερο είναι ότι η ανάπλαση του χώρου δεν στοιχίζει το παραμικρό στους πολίτες. Όλα γίνονται από τα συνεργεία του Δήμου. Όπως τόνισε ο κ. Πελετίδης υπό άλλες συνθήκες η ανάπλαση θα στοίχιζε εκατομμύρια ευρώ. Θα απαιτείτο προμελέτη, μελέτη, δημοπράτηση και κατασκευή από εργολάβο. Τώρα στοιχίζει ελάχιστα.

Οι εργασίες προχωρούν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και τώρα διαμορφώνεται ο χώρος με φυτικό χώμα, έτσι ώστε να γίνει δενδροφύτευση, γκαζόν κ.α. Παρόντες στις εργασίες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου,  Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Χρήστο Κορδά.
Αμέσως μετά το τέλος των συγκεκριμένων εργασιών, σύμφωνα με τον κ. Κορδά, θα προσκληθούν από τον Δήμο σχολεία, προκειμένου οι μαθητές, να προχωρήσουν μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου σε εκτεταμένη φύτευση, δέντρων, θάμνων, λουλουδιών κ.λπ.
Πληροφορίες και υλικό από dete.gr, thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More