15 Απρ 2014

Πλούσιο το τριήμερο 11-13/4 από δράσεις και διακρίσεις για Ν.Ο.Μεσολογγίου.

Η αθλήτρια  μας Αθηνά Κέκελου, είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ, η πρώτη μας αθλήτρια μέλος Εθνικής ομάδας, στην νεότερη ιστορία του ΝΟΜ!!
Επίσης η μικρότερη Ζωή Κατωπόδη, έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα!!
Οι αθλήτριες μας αγωνίστηκαν την Κυριακή 13/4, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
 Η Αθηνά μετά από την επιλογή της στην διευρυμένη 8μελη Εθνική ομάδα women  junior του καγιάκ σπριντ που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, συμμετείχε  στο τελικό τεστ για την επιλογή 3 Νεανίδων που θα αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς  διοργανώσεις  (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Szegen της Ουγγαρίας τον Ιούλιο).
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 2 τελικές κούρσες των 8 καλύτερων αθλητριών, στα 500μ και 200μ όπου η Αθηνά μας τερμάτισε 1η  και 2η  αντίστοιχα.   Η μικρότερη Ζωή Κατωπόδη (κατηγορία ΠΚ) συμμετείχε στο πρόγραμμα παρακολούθησης νέων αθλητών. Αγωνίστηκε στα 500μ και 200μ , όπου τερμάτισε 3η και 2η αντίστοιχα και είναι πλέον στο προθάλαμο της Εθνικής ομάδας.
Η προσπάθεια των δύο κοριτσιών, μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει  κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο μας . 
 
Όσον αφορά την ιστιοπλοϊκή μας δράση, η αγωνιστική μας ομάδα, έλαβε μέρος στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ  2014» με το S/Y “CANENAS”  GRE 1679 ( BAVARIA 40 CRUISER) και σκίπερ τον ιδιοκτήτη του σκάφους Δημήτρη Μακρή. Οι  ιστιοπλόοι μας τερμάτισαν  4οι, ανάμεσα σε 7 σκάφη της ίδιας κατηγορίας και φυσικά καλύτεροι και σοφότεροι!!
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε δύο ιστιοδρομίες (32 ν.μ συνολικά), η πρώτη το Σάββατο του Λαζάρου με την εκκίνηση να δίνεται στις 11π.μ. με διαδρομή Πάτρα-Εύηνος-Μεσολόγγι και η 2η την Κυριακή των Βαΐων, με εκκίνηση στις 12π.μ. με διαδρομή Μεσολόγγι-Εύηνος-Πάτρα.  Ο αγώνας εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου.
Οι καιρικές συνθήκες (άπνοια) δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες του σκάφους (GPH 636,5) . Τα επίσημα αποτελέσματα : http://www.sailingclub.gr/open_sea/2014/THYSIAS%202014_RESULTS_INT.pdf
 
 
 
Επίσης τις 14-4-14, έγιναν και οι απονομές σε 10 νέους απόφοιτους- ιστιοπλόους  της 19ης σειράς της ΣΙΑΘ του Ν.Ο.Μεσολογγίου. Πληροφορούμε όλους όσους έχουν σχετικό δίπλωμα και θέλουν να προπονούνται με την ιστιοπλοϊκή μας ομάδα, να επικοινωνήσουν μαζί μας (Αθανασίου Δημήτρης 6981059848).
Υ/Γ Όλοι οι αθλητές μας , σε όλες τις δράσεις,  συμμετείχαν  με δικά τους έξοδα!!
Για το Δ.Σ  του ΝΟΜεσολογγίου  Μάκης Κοτσίρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More