19 Σεπ 2013

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ο δολοφόνος (photo)!

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια είναι ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ  Ο δράστης, Γ. Ρουπακιάς, με άλλους ομοϊδεάτες, κάτω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής στην κατασκήνωσή τους στη Νέδα, το καλοκαίρι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο δράστης, Γ. Ρουπακιάς, με άλλους ομοϊδεάτες, κάτω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής στην κατασκήνωσή τους στη Νέδα, το καλοκαίρι
Ο Γιώργος Ρουπακιάς δήλωσε οπαδός της οργάνωσης και, παρόλο που δεν διαθέτει... κομματική ταυτότητα, εξήγησε κατά την απολογία του στους αστυνομικούς ότι «πήγαινε 5-6 φορές την εβδομάδα στα τοπικά γραφεία της ΧΑ»!
Η Χρυσή Αυγή έσπευσε να αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 45χρονο. Ωστόσο, όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες του 45χρονου που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος», ο δράστης του φονικού συμμετέχει συχνά στις πρωτοβουλίες της Τ.Ο. Νίκαιας -και όχι μόνο- είτε με εθελοντική αιμοδοσία και διανομή τροφών και ρούχων, είτε σε... αθλοπαιδιές στη Νέδα παρέα με άλλα μέλη της ΧΑ. Δεν διστάζει, δε, να φωτογραφίζεται με τις σημαίες του κόμματος σε κάθε ευκαιρία ή με τους ομοϊδεάτες του κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκδηλώσεών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More