16 Ιαν 2013

Όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν μας λέει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Π. Παπαδόπουλος!

 Μετά από δεκάδες δημοσιεύματα και συζητήσεις επί συζητήσεων φτάσαμε να καταλήξουμε στα τέλη του 2012 ότι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της πόλης «Μαρίνα» δεν λειτούργησε ποτέ! Σήμερα και μετά από παράπονα πολιτών, φορέων  ο Γ.Γ Γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης  φαίνεται να θέλει την αλλαγή της λιμενικής επιτροπής που είναι υπεύθυνη καθώς δεν έπαιρνε θέση τόσο καιρό για το πρόβλημα!

Όλα αυτά τα χρόνια η γκρίνια ήταν ότι τα πρόσωπα ήταν ανίκανα και δεν άλλαζαν ενώ διαφαίνονταν ότι η δουλειά για την οποία είχαν εκλεγεί δεν γίνονταν και φυσικά διαιωνίζονταν το πρόβλημα μέχρι να τελειώσουν οι θητείες. Σήμερα από την άλλη πλευρά είναι αντιδημοκρατικό να αλλάξει ο γενικός γραμματέας την λιμενική επιτροπή που μέχρι τώρα δεν ξέρει τι της γίνετε για το θέμα λιμάνι-μαρίνα Μεσολογγίου. Ο πρόεδρος του Λ.Τ παρουσίασε τα θετικά που νομίζει ότι έκανε ή σχεδιάζει
να κάνει αλλά δεν μας είπε ποιος έχει τις ευθύνες για το ότι η λιμενική επιτροπή μέχρι τώρα δεν αποφάσιζε για το τι συμβαίνει στην «Μαρίνα»! Ξεχάστηκε το γεγονός ότι η νέα χωροταξία του λιμανιού χρησιμοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Λ.Τ ως την σημαντικότερη απόφαση που είχε παρθεί (υπάρχουν οι δηλώσεις) για να προχωρήσει το έργο «Μαρίνα»! Ξεχάστηκε ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν και στην προηγούμενη λιμενική επιτροπή χωρίς παρεμβάσεις για την νομιμότητα της λειτουργιάς της μαρίνας!
Δηλαδή να συνεχίσουμε με την πολιτική που πρεσβεύουν αυτά τα πρόσωπα και να λέμε ότι δεν φταίει κανείς;



 
Προηγούμενα άρθρα σχετικά με την Μαρίνα και το λιμενικό ταμείο :

 31/5/2012
Επαληθευόμαστε όπως φαίνεται για τις αναφορές μας σχετικά με την κακή  λειτουργία της μαρίνας. Στην σύσκεψη της λιμενικής επιτροπής που παρευρέθησαν ο Δήμαρχος και εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου της πόλης ζήτησαν εξηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς. Κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει με σαφήνεια (λιμενικό ταμείο , λιμεναρχείο), μας παραξενεύει το γεγονός ότι κανένας από τους αρμόδιους φορείς δεν έχει επίσημα τοποθετηθεί γι’ αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα της πόλης, πόσο μάλλον για τον κ. Παπαδόπουλο που δεν το ανέφερε το θέμα ούτε στο προεκλογικό του άρθρο για τα τοπικά ζητήματα και την τοπική ανάπτυξη! Η πόλη θέλει εξηγήσεις και ξεκάθαρες διαδικασίες σε χώρους φιλέτα που διαχειρίζονται ιδιώτες, έφτασε η ώρα όπως φαίνεται τις απαντήσεις να μας τις δώσει η δικαιοσύνη μιας και έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπει μια σειρά στο λιμάνι Μεσολογγίου. Ήρθε η ώρα οι εμπλεκόμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και φυσικά να απαντήσουν τώρα στη δικαιοσυνη.
 
Προηγούμενα άρθρα σχετικά με την Μαρίνα και το λιμενικό ταμείο :


4 σχόλια:

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ?ΟΧΙ!!!ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ!ΟΧΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΣ!

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

ανωνυμε 11:16 ειναι σε ολους τους γνωστο, οτι 3-4 ατομα σηκωσαν το θεμα του Λ.Τ και της λιμενικης ζωνης γενικοτερα, ακομα και σημερα που υπαρχουν αρκετοι νεοι υποψηφιοι"σωτηρες-προεδροι" απο ολα τα χρωματα , αμα τους ρωτησεις δηλωνουν αγνοια. Οποιος θελει ας μου στειλει mail να τον ενημερωσω για ολη την σχετικη αλληλογραφια και μετα ας ξανακοιμηθει...
makis1969@msn.com

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More