27 Νοε 2012

Ο Κασιδιάρης υπόσχεται νεκρούς! (VIDEO)

Για δες ένα πουλάκι, χουντικό πουλάκι. Δείχνουν σε μάζωξη τους το σήμα κατατεθέν της χούντας. Έπρεπε να ντρέπονται, που μας δείχνουν το πουλί τους. Ξέρουμε, ότι η Χρυσή Αυγή είναι η παλιά  ΕΠΕΝ, η ομάδα νοσταλγών του Παπαδόπουλου και των άλλων δικτατόρων. Αυτών που κατέστρεψαν την χώρα και παρέδωσαν την Κύπρο στην κόλαση της εισβολής. Έχουν τα χέρια τους οι δικτάτορες γεμάτα αίμα, αίμα αθώων. Κάθε φορά μας το θυμίζουν. Μην ανησυχείτε δεν το ξεχνάμε.
Μαλώνει τους μπάτσους  στο VIDEO γιατί δεν χτυπάνε τους αντιφασίστες. Ωραίο σόου στο δρόμο. Φοβερή ερνηνεία και υποκριτική. Ως κι ο Μπουμπούκος όμως με το IQ ποντικιού, τους είπε ότι καρφώνονταν. Αν για παράδειγμα, λέω αν, έλεγε κάποιος που δεν ήταν ακροδεξιός, ότι ο μπάτσος τον παίζει, θα του έριχναν τόσο χημικό, που θα ανέπνεε κανονικά μετά από κανα μήνα. Αλλά μεταξύ φίλων δεν παρεξηγούνται αυτά...
Στο τέλος οι μπάτσοι τους ζήτησαν αυτόγραφο; Αν δεν το κατάλαβαν (που αυτό το κατάλαβαν), μαζί τους ήταν τα ΜΑΤ. Άλλωστε για ψηφοφόρους σας, κόβω τους μισούς. Απλά πήγαν στη συγκέντρωση  με τα ρούχα της δουλειάς. Και στη συγκέντρωση κοιτάς τον ομιλητή, Κασιδιάρη.
Αν έκαναν τσαμπουκά εκεί, στους συντρόφους που διαμαρτύρονταν...θα έβλεπες αυγά να τρέχουν. Χρυσή ομελέτα. Αλλά κι εσύ Ηλία, γι αυτό  δεν επέμενες. Δεν ήταν ένας λιπόθυμος από την πείνα μετανάστης, ούτε μια γυναίκα μεγαλύτερη σου κι επομένως εύκολο θήραμα...
Μάλιστα ακούγεται  να λέει στον επικεφαλής
 «Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς. Σου δίνω τα λόγο μου ότι θα έχεις»! (1:36 - 1:46)


Νεκρούς ε; Και να θέλουν να κρυφτούν η παράνοια, το μίσος, δεν τους αφήνει. Ώστε δεν έφτασαν οι νεκροί του Β Παγκοσμίου, της χούντας, κάθε χούντας, θέλουν κι άλλους. Δεν είναι αρκετοί τα θύματα από βασανιστήρια, από πείνα, από απελπισία. Το μόνο που θα του πω, είναι να δώσει ο ίδιος το παράδειγμα, αφού γουστέρει τόσο πολύ τους σκοτωμούς: Να παέι να ψοφήσει.

Έχει και το θράσος μετά να μιλάει για φθορές! Που τις είδες αφού δεν πήγες κοντά;
Απορεί, γιατί διαμαρτύρονται οι άνθρωποι. Γιατί δεν θέλουν άλλους θανάτους και καταστροφές ίσως; Γιατί πιστεύουν, όσοι διαμαρτυρήθηκαν, ότι όλοι είμαστε αδέρφια και πρέπει να έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Γιατί  διαφορετικός είναι ο κάθε ένας από εμάς. Γιατί αγπάμε την ελευθερία και θέλουμε και οι άλλοι να είναι ελεύθεροι. Γιατί δεν μας ζήτησε ο μετανάστης φόρους αλλά η δεξιά. Για εκατομμύρια λόγους, όσα και τα θύματα του φασισμού.  

«Νόμιμο δικαίωμα» η συγκέντρωση. Ωραία τον θυμάστε το νόμο, όταν σας συμφέρει. Μόνο που κάποια άλλα είναι παράνομα. Όχι, δεν λέω την οπλοφορία. Αλλά τις δολοφονικές επιθέσεις, το σπάσιμο πάγκων και μαγαζιών με το πλιάτσικο, τις απειλές και άλλα πολλά.
Για τις υπόλοιπες παπαριές κι αυτές τις σαχλαμάρες, τα απίθανα, που είπαν στη μάζωξη, οι γιαλατζί αντιμνημονιακοί, ουδέν σχόλιο. Τι να σχολιάσεις σοβαρά; Μ’ αυτούς δεν μπορείς να συζητήσεις. Μόνο να τους πολεμήσεις μπορείς.

Εκείνο που τους πείραξε πάρα πολύ, είναι ότι ο κόσμος θυμάται. Και αντιδρά. Πολλαπλάσιοι οι κάτοικοι, που πήγαν να διαμαρτυρηθούν. Παρόλη την κινητοποίηση που έκαναν από την Αθήνα κι αλλού. Το φαν κλαμπ του Παττακού πήγε μόνο.
Όλοι οι άλλοι θυμόμαστε ακόμα τους νεκρούς από τις σφαγές των ναζίδων. Τη λεηλασία που ξανακάνουν σήμερα, οι συνεχιστές της ίδιας πολιτικής. Τις διώξεις από τη χούντα. Τα βασανιστήρια και τις εξορίες. Τα τσιρότα και το γύψο. Και την κατάληξη. Δεν θέλουμε ξανά τα ίδια.   

Ούτε στην Κρήτη ούτε πουθενά. Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More