10 Αυγ 2012

Επιτυχημένο το 16 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε - Καγιάκ Ήρεμων Νερών.


Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και υπό την αιγίδα  της ΕΟΚ-Κ διοργάνωσε στις 3-5 Αυγούστου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε - Καγιάκ Ήρεμων Νερών.
Συμμετείχαν 19 αθλητικά σωματεία από την Ελλάδα με 174 αθλητές και 50 συνοδούς και 7μελή αντιπροσωπεία από την Κύπρο, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε 222 αγωνίσματα!
Οι κατηγορίες των αθλητών ήταν : Παίδων-Κορασίδων Αρχαρίων (έτος γεν.2000-2001) και Παμπαίδων-Παγκορασίδων (έτος γεν.1998-1999)
Οι αγώνες έγιναν στα φιλόξενα νερά της Λιμνοθάλασσας της Κλείσοβας, οι συνθήκες ήταν ιδανικές ,ο αέρας δεν εμπόδισε τους μικρούς αθλητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, δεν υπήρχαν απρόοπτα και το πρόγραμμα των αγώνων τηρήθηκε ακριβώς .
Παρόλο που η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν ευνοεί τέτοιες Πανελλήνιες και απαιτητικές διοργανώσεις , ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου με την βοήθεια της Ομοσπονδίας ,του Δήμου, των χορηγών, των μελών και των εθελοντών, κατάφερε να την φέρει εις πέρας!! Όλες οι αντιπροσωπείες διαπίστωσαν την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Ν.Ο.Μ με τον Δήμο, συνεχάρησαν τους διοργανωτές και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Πρωταθλητής Ανάπτυξης για το 2012 βγήκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ http://www.canoekayak.gr/ .
Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου κατέλαβε την 16η θέση, την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω (7) αθλητές: 1)Χαράλαμπος Ζαχόπουλος ΠΑ,2) Κατωπόδη Ζωή ΚΑ,3) Δημήτρης Στεργιάκης ΠΠ, 4)Αρχοντής Φιλιππόπουλος ΠΠ, 5)Μαρία Γιανώτα ΠΚ, 6)Αγγελική Στρωματιά ΠΚ, 7)Παρασκευή Τσοκάντα ΠΚ.
Την Κυριακή μετά τους αγώνες, διεξήχθη Γαιτοδρομία με σταλίκι,  με  τη συνεργασία  της  « Αδελφότητα Απογόνων Εξοδιτών», του συλλόγου  «Φίλοι της Λιμνοθάλασας» και του Ν.Ο.Μεσολογγίου. Το  αθλητικό αυτό δρώμενο, με το τεράστιο ιστορικό βάρος του, ενθουσίασε τους θεατές και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνδιοργανωτών καθιερώνεται. Αξίζει να σημειωθεί  ότι η ΕΟΚ-Κ δεσμεύτηκε να το υιοθετήσει  ως άθλημα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φίλους , μέλη και εθελοντές για την βοήθεια τους, επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Ι.ΠΜεσολογγίου, την ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, τα μέλη του συλλόγου ΠΡΟΤΕΚΤΑ (Π.Σκαρμούτσο, Ε.Λιβιέρη, Δ.Χαβαλίνα) και την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης .
Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι προπονήσεις του καγιάκ στην Κλείσοβα (όλο το χρόνο), η Ακαδημία Κολύμβησης στην Τουρλίδα (τουλάχιστον μέχρι Σεπτέμβριο) και η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας (όλο τον χρόνο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More