6 Ιουν 2012

Η ΕΚΘΕΣΗ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΔΙΕΞΟΔΟ"


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Συμμετέχουν οι Φωτογραφικές Λέσχες: Βόλου, Ηρακλείου Κρήτης, Καλαμάτας,  Κοζάνης, Λάρισας, Λειβαδιάς, Μεσολογγίου,  Πατρών και  Φλώρινας
Με εξαιρετική επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται  στην Ιερή Πόλη  το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας  που διοργανώνει η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με σκοπό να αναδείξει την όγδοη τέχνη και να φέρει σε επαφή τους φωτογράφους και το κοινό μέσω μιας δημιουργικής αλληλεπίδρασης.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ αυτού συμμετέχει και το Μουσείο  "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" με την φιλοξενία δύο παράλληλων εκθέσεων.

Η έκθεση " Έξω από τον χορό " με πενήντα ασπρόμαυρες φωτογραφίες του  Φωτογραφικού Εργαστηρίου   ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ του Δήμου Κοζάνης που παρουσιάζουν  την Αποκριά στην Βορειοελλαδίτικη πόλη μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των φωτογράφων Αλέξανδρου Βρεττάκου, Δημήτρη Γιαννόπουλου, Αναστασίας Δημητριάδη, Νατάσας Καρυπίδη, Κωνσταντίνου Λατσκούλη, Κατερτίνας Μπούνταλη, Βασίλη Νάνου, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Ελένης Πλιατσάρη, Ιωάννη Ραντσίδη και Ευειπίδη Ταρασιάδη  είναι η πρώτη .
Η δεύτερη  έκθεση περιλαμβάνει την παρουσίαση σαράντα παλαιών φωτογραφικών μηχανών (1900 - 1970) που ανήκουν στα μέλη της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Γιώργο Αθανασίου, Λ. Κούστα, Αντώνη Μαρούδα, Θεόδωρο Μυλωνά, Γιώργο Ντέκα, Δημήτρη Ντόβα, Αγησίλαο Ρόμπολα, Τζίνα Σκαρμούτσου και Γιάννη Τσαλαφούτα.
Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 10 Ιουνίου. Τετάρτη -  Πέμπτη - Παρασκευή  από τις 8 έως τις 10 το βράδυ. Σάββατο - Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More