14 Ιαν 2019

Ανακοίνωση αστυνομικών κατά Χρυσής Αυγής


Επίθεση κατά του αρχιναζί Νίκου Μιχαλολιάκου εξαπέλυσαν αστυνομικοί απαντώντας στις ύβρεις και τη χυδαιότητα του αρχηγού της συμμορίας της χρυσής αυγής.
Το ναζιστής Μιχαλολιάκος αποκάλεσε τους αστυνομικούς «κρατικά σκουλήκια» σε εκδήλωση στο Άργος επειδή δεν επιτέθηκαν εναντίον διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση κατά της χρυσαυγιτών.
Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής αναφέρεται ότι ο Μιχαλολιάκος δηλώνουν ότι έχουν «καμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής» και προσθέτουν ότι: «Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής 
“Η χρυσή αυγή και ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος για ακόμη μια φορά έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία και τους Πολίτες του Άργους,την φασιστική νοοτροπία από την οποία διαπνέονται και τις φασιστικές πρακτικές που εφαρμόζουν.Όντας ανεπιθύμητοι στην πόλη του Άργους,αυτός και οι ομοιδεάτες του,έτυχαν ανάλογης υποδοχής από τους Πολίτες,οι οποίοι σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την παρουσία τους στην πόλη.Ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών,καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία,αποκαλώντας τους «κρατικά σκυλιά».Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική, επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών. Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής. Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More