10 Μαρ 2016

Περίγελος η Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Αποβλήθηκε ο Συναδινός από τον Σουλτς (video)

synadinos 
Ο “φρούραρχος” συνοδεύει τον Συναδινό έξω από την αίθουσα της Ευρωβουλής.

Μετά την αποβολή Παππά και Κασιδιάρη από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με κλήση του φρούρ
αρχου, η Χρυσή Αυγή έγινε περίγελος και στην Ευρωβουλή. Ο ευρωβουλευτής Συναδινός, γνωστός από τους τριγωνικούς διορισμούς των συγγενικών του προσώπων με τον έτερο στρατηγό της ΧΑ Επιτήδειο, αποβλήθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σουλτς εξαιτίας χυδαίας ρατσιστικής δήλωσης στην οποία ανέφερε (η μετάφραση είναι δική μας, από τα αγγλικά, όπως ακούγεται στο βίντεο από τον Σουλτς):
“…όπως έχει εκφραστεί και η επιστήμη, οι Τούρκοι είναι βρωμεροί, ρυπαροί, οι Τούρκοι είναι σκυλιά, που όταν όμως πρέπει να παλέψουν ενάντια στους εχθρούς τους, το βάζουν στα πόδια. Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να μεταχειριστεί κανείς τους Τούρκους είναι με αποφασιστική στάση”.
Σύμφωνα με ανάρτηση της ΧΑ (με τη ρητή αναφορά: “Στρατηγός Συναδινός: “Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και σκυλιά””), ο Συναδινός είπε:
“Κύριοι, όπως έχουν γράψει Οθωμανοί λόγιοι: Ο Τούρκος είναι πνευματικά βάρβαρος, θεομπαίχτης, αγύρτης και βρομιάρης. Ο Τούρκος είναι σαν το σκυλί· κάνει τον άγριο, αλλά όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο το βάζει στα πόδια. Ο μόνος ουσιαστικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον Τούρκο είναι με πυγμή και αποφασιστικότητα. Τέτοια χαρίσματα όμως λείπουν από τους εκλεγμένους και μη πολιτικούς αφεντάδες της Ευρώπης. Έχετε ξεπουληθεί στον Οθωμανό Ερντογάν”.
Ο Σουλτς ανακοίνωσε την αποβολή του Συναδινού υπό το χειροκρότημα όλων των πτερύγων της Ευρωβουλής, εκτός των φασιστών, όπως ο Ζαν Μαρί Λεπέν. Ο Συναδινός αρνήθηκε αρχικά να συμμορφωθεί με την αποβολή του, με αποτέλεσμα να κληθεί ο “αντίστοιχος” φρούραρχος, οπότε και το νταηλίκι του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής έλαβε τέλος…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More