5 Αυγ 2013

Το μέλλον μας για κλάματα…



Μιχαλού
Η  καταστροφή σαρώνει τη χώρα…Ήδη έχουμε φθάσει τα 2.000.000 ανέργους μέσα σε επτά χρόνια ύφεσης και τρία μνημονίου με τις προβλέψεις για το 2014 να είναι εφιαλτικές.  Εν τω μεταξύ  οι μισθοί  να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση θυμίζοντας κάτι από φιλοδώρημα που δίνουν οι έχοντες και κατέχοντας για μια βραδιά τους στα μπουζούκια!!!
Όσο για την μελλοντική μας μοίρα…Αυτή είναι τρις χειρότερη. Μειώνουν ξανά τον βασικό μισθό κάτω από τα 586 ευρώ, ενώ θέλουν τους εργαζόμενους να απασχολούνται με 4ωρο, χωρίς ασφάλιση και με μισθό 250 ευρώ…Στόχος των πολιτικάντηδων της χώρας είναι η διευκόλυνση των επιχειρηματιών ώστε να μπορούν να αλλάζουν όποια στιγμή γουστάρουν το  προσωπικό τους …Για αυτό και φαγώνονται εδώ και τώρα να περάσουν περισσότερες και πιο εύκολες απολύσεις!!!
Είναι φανερό ότι η  κυβέρνηση έχει μετατρέψει  τη χώρα μας  σε αποικία χρέους και τον πληθυσμό της σε δουλοπάροικους…Και όλα αυτά όπως μας λένε για το καλό μας το οποίο ακόμη και οι διεθνείς αναλυτές δεν το βλέπουν ούτε με κιάλια!!!
Για του λόγο το αληθές αναφέρω και το τελευταίο δημοσίευμα στο editorial των New York Times το οποίο λέει ότι «Είναι προφανές καιρό τώρα ότι το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας δεν αποδίδει», ενώ συνεχίζει  «η χώρα βουλιάζει στην ύφεση, ενώ παράλληλα έχει επωμιστεί ένα μεγάλο, μη βιώσιμο χρέος».
Την ίδια ώρα όχι μόνο υπαρκτό αλλά και υψηλό χαρακτηρίζει ο ECONOMIST το κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, λόγω της αυξανόμενης ανεργίας, της κοινωνικής έντασης και της πολιτικής αστάθειας.
Και μη χειρότερα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More