25 Ιουν 2019

Λειτουργία Ακαδημίας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜ

Λειτουργία Ακαδημίας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου 

Ο Ν.Ο.Μ θα λειτουργήσει Ακαδημία Κολύμβησης στην παραλία Τουρλίδας, από αρχές Ιουλίου έως μέσα Αυγούστου. Θα δημιουργηθούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων για όσους θέλουν να βελτιώσουν την κολυμβητική τους ικανότητα. Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου θα συνεργαστεί με έμπειρους προπονητές και τεχνικό σύμβουλο τον κ. Κριτάκη Νικολόπουλο.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, πρωινά και θα διαρκέσουν ως τα μέσα Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης. Αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από το Φαρμακείο Π.Πετρόπουλου στην Πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών και στο κατάστημα Ειδών Εστίασης Γ.Κοτσίρη Ν.βαρνακιώτου 18 από την Τρίτη 25 Ιουνίου έως την Δευτέρα 1 Ιουλίου.
Οι μικροί κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν γυαλιά κολύμβησης, σανίδα εκμάθησης, σωσίβιο, πετσέτα, καπέλο και μπλουζάκι. Τα παραπάνω υλικά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα αθλητικών ειδών της πόλης μας. (Ο ΝΟΜ διαθέτει σχετικό εξοπλισμό για περιορισμένο αριθμό παιδιών).
Στόχος του ΝΟΜεσολογγίου είναι οι μικροί κολυμβητές να μάθουν να κολυμπούν σωστά και να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλ : 6978444888, 6974271607, 6970491207, 6948044731 nommes@live.com

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More