2 Αυγ 2018

«Κλωτσάγατε τα κεφάλια των Πακιστανών (…) Είστε καθάρματα»!


 ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
        Δεβελέκος: Λοιπόν, τελεσίδικο και τελεσίγραφο. Ακούς;
Μητέρα Δεβελέκου: Τελεσίγραφα και τελεσίδικα εκεί που σας έκαναν στρατιωτάκια. Εκεί που κλωτσάγατε τα κεφάλια των Πακιστανών. Τελεσίγραφα και τελεσίδικα δεν θα μου στέλνεις εμένα, αλλά εκεί  εκεί που κάνατε ό,τι κάνατε για να περάσετε και να γίνετε τελείως στρατιώτες και καθάρματα. Εκεί να πας να τα πεις. Και πήγαινε να κάνεις και μία μήνυση στο Έθνος, για να μην σε ξέρει και η κυρία Κατίνα απέναντι που δεν το έμαθε.
Δεβελέκος: Θα κάνω αγάπη μου.Θα με ταΐσουν μέχρι να πεθάνω αυτοί. Μην ανησυχείς. 
Μητέρα Δεβελέκου: Ναι, ναι. Καλή συνέχεια. Γεια. 
Δεβελέκος: Όχι, θέλω να σου πω δυο κουβέντες. Σου μιλάω. Σου μιλάω!
Μητέρα Δεβελέκου: Είστε καθάρματα. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου. Αλήτες, όλοι αλήτες, όλοι αλήτες. Όλοι οι αλήτες μαζεμένοι.
Δεβελέκος: Στον τάφο του αδερφού σου θα χέζω!
Αυτά που μόλις διαβάσατε είναι ο διάλογος του στελέχους της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκου, πυρηνάρχη Πειραιά με τη μητέρα του. Είναι ηχητικό από την 241η δικάσιμο της δίκης της Χρυσής Αυγής (το βίντεο δημοσιεύθηκε από το omniatv στις 24 Απριλίου 2018).  Ο διάλογος βρίσκεται μετά το 5.30 του βίντεο.
Τα λόγια της μητέρας του Δεβελέκου είναι χαρακτηριστικά της οργής της για τη δράση των χρυσαυγιτών. Τα λόγια του Δεβελέκου δεν είναι τίποτα άλλο από τα λόγια ενός ναζί. 

Στο υπόλοιπο βίντεο, όπως περιγράφει το omniatv, και όπως μπορείτε κι εσείς να ακούσετε, υπάρχουν «συνομιλίες του Δεβελέκου, μετά τη δολοφονία Φύσσα. Ακούγεται ο Τσακανίκας, εμφανώς φοβισμένος να ανησυχεί για την θέση του στη ναζιστική οργάνωση. Αντίστοιχα ο ίδιος ο Δεβελέκος φαίνεται πως γνωρίζει τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επιχειρεί να αποφύγει τις ενοχοποιητικές συνομιλίες, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.Λαμβάνει εντολές από τον Γιάννη Λαγό να «καθαρίσουν» το σπίτι του κατηγορούμενου Μπαρέκα από τυχόν όπλα (μαχαίρια, κλομπ κλπ) τις οποίες και διαβιβάζει σε υφιστάμενο. Δίνει εντολές σε άλλα μέλη της Χ.Α. και συγγενείς τους να πετάξουν στα σκουπίδια ό,τι όπλα έχουν. Ενώ απειλεί ακόμα και τους συγγενείς του να καταθέσουν όπως τους έχει καθοδηγήσει σχετικά με τα μαχαίρια που έκρυβε» κ.α

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More